dzenx napisał(a):Hej zamierzam jechać w ciemno do Chorwacji Brela w terminie 3.08 do 14.08. Czy był ktoś w ogóle w takim terminie kiedyś w ciemno i czy można coś znaleźć ?
dzenx napisał(a):Dobra zaryzykuje i pojadę w ciemno ,jedziemy w 3os. wiec szukam 2+1 Mam nadzieje ze trafie na jakaś kwaterę do 60euro w sumie dobry pomysl żeby wbić tam do agencji turystycznej ,a moze będzie jakaś fajna okazja.
te kiero napisał(a):dzenx napisał(a):jakaś kwaterę do 60euro
naprawdę dobre założenie finansowe, za 15E dało radę, ale tylko wysoko w Breli w stronę Jadranki...
Kacper111 napisał(a):ja zarezerwowalem za 45 euro za 2+1 w dzielnicy Stomarica w podobnym terminie, do zobaczenia na trasie
dzenx napisał(a):A macie jakieś dobre stronki lub biura z kwaterami możne powysyłam parę mail i znajdę coś fajnego. Jakby ktoś jechał do Chorwacji 2.08 z woj.Sląskiego dajcie znaka ;p
dzenx napisał(a):A macie jakieś dobre stronki lub biura z kwaterami możne powysyłam parę mail i znajdę coś fajnego. Jakby ktoś jechał do Chorwacji 2.08 z woj.Sląskiego dajcie znaka ;p
KTomek napisał(a):dzenx napisał(a):A macie jakieś dobre stronki lub biura z kwaterami możne powysyłam parę mail i znajdę coś fajnego. Jakby ktoś jechał do Chorwacji 2.08 z woj.Sląskiego dajcie znaka ;p
Jadę z rodzinką 3 sierpnia z samego rana do Baśki Vody. Jedziemy z Zawiercia.