Paulka75 napisał(a):Drogi Romualdzie22,
zastanawiam się czy w jakiś sposób uraziłam Cię w tym lub poprzednim życiu, dziwne że akurat ze wszystkich forumowiczów doczepił się mieszkaniec tego samego, małego miasta...? Po pierwsze już na którejś stronie mojej relacji nas krytykowałeś- z powodu selfie, teraz czepiasz się tego, że w relacji dodawałam nie tylko krajobrazy, ale również nasze zdjęcia z podróży
Po pierwsze jeżeli ktoś pisze relacje na ogólnodostępnym forum to musi przyjąć do wiadomości, że śledzący je użytkownicy mogą mieć inne spojrzenie na pewne sprawy. Jeżeli tego nie potrafi zaakceptować licząc tylko na peany to jest to duży krok do popadnięcia w samouwielbienie.
Po drugie użyte tu słowo "czepianie" jest moim zdaniem kompletnie nieadekwatne do konkretnych faktów które podałem w moim poprzednim wpisie. W tym wcześniejszym o którym wspominasz serdecznie mnie rozbawiło podawanie dokładnego jadłospisu każdej z 8 osób z restauracji. Mogło? Czy odbierasz mi do tego prawo?
W czasie prywatnych rozmów z kilkoma forumowiczami pojawił się temat przesadnego eksponowania własnego wizerunku. Także w kontekście tej relacji. Mieli podobne do mnie zdanie ale z wrodzonej uprzejmości nie ośmieliliby się tego tutaj skomentować.
Ja mam nieco inną naturę i większą śmiałość.
Paulka75 napisał(a):... cierpisz na jakieś kompleksy?
Świetne pytanie. Takie ze złośliwym podtekstem.
Tak. Jestem małym, starym, samotnym, smutnym, garbatym kawalerem.
Wielu cromaniaków zna mnie osobiście, więc wiedzą o co chodzi.
Paulka75 napisał(a):Uważam, że każdy ma prawo stworzyć taką relację jaką uważa za słuszne, każda jest inna, przez co wszystkie mogą być ciekawe. Nikt nie zmusza Cię do odwiedzenia i śledzenia mojej relacji, co w sumie namiętnie robiłeś, ba poświęciłeś swój myślę cenny czas na liczenie zdjęć, które dodałam, co jest przerażające, bo mi na coś takiego szkoda by było życia, no ale widocznie Tobie nie, mimo że moja relacja Ci nie odpowiada.
Nikt nie kwestionuje prawa do tworzenia relacji według własnego pomysłu.
Na Twoją zerkałem ze względu na jej wyjątkowość. Ilość własnych portretów które ją całkowicie zdominowały.
W życiu jest tak czasem, że aby ocenić czy coś jest dobre trzeba zobaczyć coś przeciwnego.
Zdjęcia policzyłem wczoraj. Poczekałem na zakończenie. Zajęło mi to jakieś trzy minuty i dobrze się przy tym bawiłem.
Paulka75 napisał(a): Relacji na tym Forum jest na tyle dużo, że wydaje mi się, iż każdy znajdzie coś dla siebie, więc naprawdę mogłeś opuścić mój wątek i zostawić go osobom, którym się podobał i zainteresował.
To ja zajmowałem jakieś miejsce tym którym się podobał ?
Powtórzę jeszcze raz. To jest otwarte, ogólnodostępne forum. Ktoś kto zamieszcza tutaj relacje musi się liczyć ze wszystkimi tego konsekwencjami. W tym słowami krytyki czy dezaprobaty. Jeżeli tego się nie przyjmuje to trzeba takie relacje, z taką ilością osobistych zdjęć, zamieszczać w jakiś innych, bardziej zamkniętych kręgach do którego będą mieli dostęp tylko wybrańcy.
Paulka75 napisał(a):Swoją drogą chętnie skomentowałabym Twoją relację, no ale z tego co widzę, żadnej nie dodałeś.
I tutaj się mylisz.
Paulka75 napisał(a):Co do tytułu, owszem uważam moich przyjaciół za WSPANIAŁYCH i Tobie również życzę takich, którzy zasłużą na takie miano.
Dziękuję za życzenia. Nie jest źle w tej materii.
Co do tytułu to dla mnie całkiem inaczej brzmi:
8 wspaniałych, a
8 wspaniałych przyjaciół.Jeżeli po moich słowach od razu się nie obrazisz to może na spokojnie to wszystko przemyślisz.
Paulka75 napisał(a):Pozdrawiam.
Również.