napisał(a) BabaYaga » 03.07.2013 18:47
Dobre pytanie zadała F-uncia "- Ciekawi mnie natomiast, czemu in minus jest obecność Polaków w Dubrowniku.. I czemu akurat do Amerykanów masz taki uraz" Dodam od siebie, że kogoś takiego należy potraktować ostrzej, a nie zadawać delikatne pytania. Określanie całej nacji jednym zdaniem świadczy o prymitywizmie osoby, która wypowiada takie opinie. Czy dobrze się czujemy my Polacy gdy podobnie wrzucają nas do jednego wora inni - np razem z pijakami itp??? Podobnie wypowiedziane zdanie, o Polakach w Dubrowniku!!! Ciekawi mnie narodowość osoby, która wypowiada takie zdanie - ja uwielbiam spotykać rodaków za granicą i zawsze jest to miłe dla nas.
Teraz już moje pytanie - bardzo proszę Alicję, żeby do mnie napisała i podała ten namiar na apartament w Makarskiej i do tego z garażem, albo kogoś innego o dobry adres na wrzesień. My w Chorwacji będziemy miesiąc i przemieszczamy się z miejsca na miejsce, ale w Makarskiej chcą się zatrzymać na dłużnej nasi przyjaciele i na dokładkę popłynąć tym statkiem z rybkami z jednego kotła. Każdy musi sam doświadczyć wszystkiego, a że my plażowanie będziemy mieć już spore za sobą to Makarska tętniąca życiem i gwarem nawet nam odpowiada. Zależy nam tylko na fajnej i nie za drogiej kwaterze dla czwórki przyjaciół - a o takiej wspominała Alicja - proszę o jakiś namiar na mój mail adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl Z góry dziękuję.