Witam Wszystkich!!!
18.08.2005r o godzinie 02.00 wyruszam z Poznania z rodziną do Makarskiej (pragnę zwrócić uwagę na fakt, że jadę tam już po raz drugi -pierwszy raz byliśmy w ciemno, teraz mamy rezerwację, pierwszy nocleg docelowy w Makarskiej rozpoczynamy 19.08.2005r. i do Polski wracamy 03.09.2005r.) w samej Chorwacji planujemy być około 16.00 tego samego dnia, no i oczywiście nocleg na trasie gdzieś niedaleko granicy by rano 19.08.2005r. móc wyruszyć w stronę J. Plitvickich.
Zwracam się z uprzejmym zapytaniem czy ktoś z odwiedzających to forum też będzie w tym samym czasie w Makarskiej? Mam 21 lat i miło by mi było spotkać kogoś w podobnym wieku żeby (bez rodziny) wypić piwko, pogadać
W razie czego proszę o kontakt na mój e-mail: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
A tak przy okazji mam pytanko, czy ktoś może się orientuje czy jest jakiś zjazd z autostrady na Jeziora Plitvickie, czy należy tam dotrzeć drogami lokalnymi, no i jeszcze prosiłbym o info jaką trasę wybrać do zwiedzenia najciekawszych zakątków J. Plitvickich? No i ceny wstępu, czy studenci mają zniżki?
A teraz pytanie które nurtuje mnie najbardziej, zaplanowałem wyczieczkę do Wenecji i w związku z tym, najbliższym znaczącym portem od Makarskiej jest Split. Czy kursują stamtąd jakieś promy do Wenecji, jeśli tak to proszę o podanie orientacyjnej ceny, jeśli nie to proszę zasugerować skąd ewentualnie (najbliżej Makarskiej) można się tam dostać?
Z góry dziękuję za pomoc!!!
Pozdrawiam Serdecznie Wszystkich licząc na spotkanie (sympatycznych Ludzi) w Makarskiej w okresie od 19.08.2005r. do 03.09.2005r.!