majkik75 napisał(a):Możliwość oglądania delfinów z tak blisko po prostu wspaniała
pozdrawiam, Michał
Tak, te ssaki chyba u każdego wywołują szybsze bicie serducha
majkik75 napisał(a):Możliwość oglądania delfinów z tak blisko po prostu wspaniała
pozdrawiam, Michał
Epepa napisał(a):Prawie minęłyśmy się w Supetarze. Tego dnia po południu przeprawialiśmy się na Brac promem.
Zazdroszczę spotkania z delfinami, przepiękne!
Woda w morzu była dość rześka, ale w słoneczku całkiem ciepło. Ja też nie miałam problemu, żeby się zanurzyć.
wiola2012 napisał(a):Uff, dogoniłam Was! Supetar świetny, puściutki, woda turkusowa i cudowna . 15stopni to jak najbardziej odpowiednia temperatura do kąpieli
Spotkania z delfinkami zazdroszczę ...
ale ponieważ napisałaś ....Kapitańska Baba napisał(a):Cześć Wiola
Ty nie czekaj aż nam kogoś zabraknie - po prostu płyń z nami na jakis najbliższy dorosły rejs , nie pożałujesz Dla Ciebie miejsce zawsze będzie. ....
To ja to wezmę sobie do serca i gdy się odważę będzie szansa, że też je spotkam .
dangol napisał(a):Kapitańska Baba napisał(a):
Tak, te ssaki chyba u każdego wywołują szybsze bicie serducha
To prawda! Świetnie, że są , a jeszcze fajniej, gdy można je z bliska oglądać
Kapitańska Baba napisał(a):
A właśnie - jak z nimi w Grecji? Są tak często jak w Cro?
Bbee88 napisał(a):Widoki jak zwykle piękne, ale delfiny wygrały wszystko
dangol napisał(a):Kapitańska Baba napisał(a):
A właśnie - jak z nimi w Grecji? Są tak często jak w Cro?
Trudno powiedzieć... Na greckim rejsie byłam raz jeden, któregoś dnia widzieliśmy z bliska sporą grupę delfinków. W Cro na każdym z trzech rejsów też delfiny spotkaliśmy, któregoś roku nawet nie jeden raz. Z wypadów nie-rejsowych ani razu zarówno w Chorwacji, jak w Grecji,
"maslinka"]Zdecydowanie za dobrze macie z tymi delfinami
Jaki pusty Zlatni Rat!
Powrót do Nasze relacje z podróży