Bbee88 napisał(a):Bardzo nastrojowe miejsce Ta mała ilość ludzi mi się bardzo podoba, ja zawsze stronię od tłumów.
Za dużo ludzi przez cały czas może umęczyć
Bbee88 napisał(a):Bardzo nastrojowe miejsce Ta mała ilość ludzi mi się bardzo podoba, ja zawsze stronię od tłumów.
Bbee88 napisał(a):To słoneczko mnie ogrzewa zza monitora Tak by się chciało teraz na tym słoneczku posiedzieć, już drugi miesiąc pluchy leci u nas z kilkoma przerwami, na parę godzin słońca co kilka dni To dziwne, że rybek nigdzie nie mieli tam, hmmm może od razu idzie gdzieś do marketu od nich U nas nad morzem to wszyscy wiedzą gdzie się jedzie po świeżą rybę, ale ceny raczej powalają.
piotrf napisał(a):Za oknem szaro , buro , mokro i ponuro , a u Ciebie w relacji ciepło i słonecznie
Poleżałbym sobie teraz chętnie na pokładzie w słoneczku . . .
Pozdrawiam
Piotr
pomorzanka zachodnia napisał(a):Plaża na łódce.
Kapitańska Baba napisał(a): Komiza nam nie pasuje
dangol napisał(a):Kapitańska Baba napisał(a): Komiza nam nie pasuje
Postój w Komižy miło wspominam, chociaż z trapem faktycznie było słabo . W sumie to po latach trudno mi stwierdzić, czy Vis był lepszy do cumowania? W obu miejscach było OK . Z Komižy jednak bliżej do błękitnej groty na Biševie, a tam chcieliśmy być koniecznie!
Bbee88 napisał(a):Kapitańska Baba napisał(a):
U nas też leje od kilku dni, w sobotę była masa śniegu, teraz się topi bo siąpi deszcz więc straszne błoto Wolę lato
Dobrze, że są zdjęcia można się od nich "ogrzać" w te zimne dni.
wiola2012 napisał(a):Klify rzeczywiście piękne … niczym w Grecji .
Relaks na pokładzie do pozazdroszczenia , trzeba było wykorzystać sytuację, że wiatr ustał i dołączyć do reszty
Powrót do Nasze relacje z podróży