Bbee88 napisał(a):Wow, jaka zatoczka <3 faktycznie pasuje do niej ta nazwa, wydaje się taka kameralna i jest tak pięknie ukształtowana
Prawda? Dla mnie to najładniejsza zatoczka w całej Chorwacji (oczywiście z tych które widziałam )
Bbee88 napisał(a):Wow, jaka zatoczka <3 faktycznie pasuje do niej ta nazwa, wydaje się taka kameralna i jest tak pięknie ukształtowana
majkik75 napisał(a):Dlaczego z tego miejsca nie ma jakichś zdjęć do kalendarza, ja się pytam?
Bardzo ładne miejsce
pozdrawiam, Michał
piotrf napisał(a):Mieliście Stinivę na wyłączność , to niezaprzeczalny plus żeglowania w maju
Latem ilość łódek potrafi odstraszyć potencjalnych chętnych
Pozdrawiam
Piotr
maslinka napisał(a):Wow! Taką Stinivę chciałabym zobaczyć! Nawet brak słoneczka by mi nie przeszkadzał
Latem nawet przyjście/przypłynięcie o świcie nie daje gwarancji, że będziemy mieć plażę tylko dla siebie, bo zostają jeszcze mieszkańcy apartmanów w zatoczce
Anista napisał(a):My w tym roku wybraliśmy się na Stinivę w szczycie sezonu (4 sierpień) Na szczęście dla nas, nieplywających, był to taki dzień, że z powodu sytuacji na morzu żadne łódki nie wypływały z portów, więc na plaży byli tylko Ci, którzy przyszli z góry. Mimo i tak sporej ilości ludzi, było pięknie
"surfing"]
Zaglądam tu czasem jesienią głównie dla Twoich słonecznych relacji.
Pięknie, właśnie wróciłem z koncertu ,,Ocali Nas Miłość" Organek, a tu jeszcze zatoczka miłości
Pomyślnych wiatrów.
pomorzanka zachodnia napisał(a):Chwilę mi zajęło, żeby zajarzyć że to Vis. Fajnie, że mieliście możliwość odwiedzić poza szczytem, dopiero widać jak tam ładnie.
"wiola2012"]
I całe szczęście, że popłynęliście do zatoczki, bo by było jej wstyd, z powodu braku zakochanych
A na serio to pięknie tam, gdy tak pusto. I nie umiałabym wybrać czy ładniejszy widok z lądu na morze i Waszą łódkę cz z morza na ląd
Kapitańska Baba napisał(a):Oczywiście bez żadnej rezerwacji – to nie w naszym stylu dzwonić i rezerwować – a nuż odmienią nam się w międzyczasie plany?
Dziękuję!Kapitańska Baba napisał(a):Oby Twoje życzenie zawsze się spełniało, dziękuję
W takim towarzystwie zapisuję się dobrowolnie na wachtę w kambuzieKapitańska Baba napisał(a):A w kambuzie coraz weselej (i skąd ta pewność tak wielu osób, że gotowanie na urlopie jest straszne?).
majkik75 napisał(a):Któreś ze zdjęć z tym kościółkiem powinno być w kalendarzu
pozdrawiam, Michał