"Płynąć , ciągle płynąć w stronę słońca . . ."
Pozdrawiam
Piotr
miło popatrzeć gdy za oknem szaroburo i mokro i jeszcze alert dostałam o możliwym huraganie .
piotrf napisał(a):"Płynąć , ciągle płynąć w stronę słońca . . ."
Pozdrawiam
Piotr
wiola2012 napisał(a):Nie pomyślałabym, że może być tyle odcieni granatu, srebra, niebieskiego itp. Te ostatnie zdjęcia to aż takie trochę nierzeczywiste . Miło popatrzeć gdy za oknem szaroburo i mokro i jeszcze alert dostałam o możliwym huraganie .
Bbee88 napisał(a):Coraz piękniejsze to Wasze żeglowaniemiło popatrzeć gdy za oknem szaroburo i mokro i jeszcze alert dostałam o możliwym huraganie .
A gdzież to huragan ?
U nas od początku października jest cały czas okropna pogoda, aż się płakać chce wchodzę dobie popatrzeć na błękity, słońce i wodę
wiola2012 napisał(a):Bbee88 napisał(a):A gdzież to huragan ?
W centrum. No może nie dosłownie huragan , ale silna wichura i możliwe przerwy w dostawie prądu.
Aż tak u Was kiepsko? To chyba mam szczęście, że mieszkamy w najbardziej słonecznej części kraju
Obiecuję tu w relacji sporo słońca
Epepa napisał(a):Byliśmy kiedyś w Zavali na Hvarze i z tarasu mieliśmy widok na Scedro. Dzięki Tobie wreszcie mogę pooglądać z bliska, co kryje się w tej zatoczce.
pomorzanka zachodnia napisał(a):Tutaj Was chyba jeszcze nie było?
"Bbee88"]
U nas nad morzem niestety tak często z pogodą, idą te fronty morzem i o nas zahaczają, godzinka jazdy na południe i całkiem inny klimat jest. Może mało naukowo to przedstawiłam, ale tak zazwyczaj idą te chmury ciągnąc gdzieś z północnego zachodu i przewalając się nad naszymi głowami
właśnie widzę piękne słoneczko i głębokie kolorki
Powrót do Nasze relacje z podróży