tony montana napisał(a):Rafsze napisał(a):Witam, wybieram się do Toskani. Ogólnie to raczej tzw: "objazdówka" po Italii. W dniach 18 do 20 sierpnia planujemy zwiedzanie Wenecji. Szukam fajnych i w rozsądnej cenie noclegów. Czy możecie coś polecić? Będę wdzięczny za pomoc:-)
Rafsze
Polecam Ci prześledzenie wątku Bella Italia w dziale "Jak nie Chorwacja to..."
Znajdziesz tam sporo interesujących informacji, Italomaniaków tu Ci moc
Jeśli zas sprecyzujesz bardziej o które regiony Ci chodzi to chętnie pomożemy nawet bardziej, natomist wiedz, że każdy region Italii to tydzień, dwa spoko, aby wszystko ogarnąć....
Ja byłem w Italii z 7 czy 8 razy ale mamy tu takie Mysze co i Byly po 25 razy.....
Tak jak Tony pisze, doprecyzuj co, gdzie i jak długo chcesz zobaczyć, to może uda się coś doradzić.
tony montana napisał(a):Fajne miejsce to ostatnie miasteczko
Szynka za 42.80 Oiro robi wrażenie
Co prawda w Parmie widziałem droższe nawet ale pewnie warte swej ceny
Za jakość trzeba płacić
Wędliny były i po ponad 120 Euro , Castellina nawet ok, na krótki spacer, zakup Chianti itp.
tony montana napisał(a):Piotrek - chwilę nie komentowałem, ale wiedz, że jestem na bieżąco, lubię Twoje relacje
dzięki za dobre słowo też często do Ciebie zaglądam, chociaż niewiele piszę, ale poprawię się
maxredaktor napisał(a):Bardzo lubię takie miejsca. I uważam, że im skromniejsze menu oferują, tym lepsze dania serwują (pardon za rym częstochowski).
rym pierwsza klasa
zapraszam na dalszy ciąg.