Muszę przyznać , że Toskania może zachwycić i każda kolejna relacja ( teraz Twoja ) zaraża mnie Toskanią coraz mocniej
Pozdrawiam
Piotr
blackmore2k3 napisał(a):Piękna panorama Florencji
Miło poczytać o Toskanii, całkiem świeża relację, tym bardziej, że za dwa tygodnia i ja planuje postawić tam swoją nogę.
Będę zaglądał
Pozdrawiam,
Paweł.
tony montana napisał(a):Miasto drapaczy chmur ładnie pokazałeś
tony montana napisał(a):Volterra zaś jeszcze przede mną
mysza73 napisał(a):Popieram kolegęwalp napisał(a):Kolega namawia mnie, abym włączył do swojego itinerario turistico właśnie "Manhattan średniowiecza". Nie wykluczam ...
_Piotrek_ napisał(a):tony montana napisał(a):Volterra zaś jeszcze przede mną
Polecam, chociaż mnie też za wiele poza absolutnym topem nie udało się zobaczyć, musiałbym mieć tak minimum 2 tygodnie żeby nie odczuwać niedosytu.
marze_na napisał(a):_Piotrek_ napisał(a):tony montana napisał(a):Volterra zaś jeszcze przede mną
Polecam, chociaż mnie też za wiele poza absolutnym topem nie udało się zobaczyć, musiałbym mieć tak minimum 2 tygodnie żeby nie odczuwać niedosytu.
Tak się właśnie od dłuższego czasu zastanawiam, jak ugryźć tą Toskanię, żeby po powrocie nie było niedosytu, że coś tylko przeleciałam, a zasługiwało na więcej uwagi .
Jakieś pomysły chodzą już po głowie, a takie relacje jak Twoja tylko zwiększają apetyt . I dopisuję kolejne miejsca na mapie .
marze_na napisał(a):_Piotrek_ napisał(a):tony montana napisał(a):Volterra zaś jeszcze przede mną
Tak się właśnie od dłuższego czasu zastanawiam, jak ugryźć tą Toskanię, żeby po powrocie nie było niedosytu, że coś tylko przeleciałam, a zasługiwało na więcej uwagi .
Jakieś pomysły chodzą już po głowie, a takie relacje jak Twoja tylko zwiększają apetyt . I dopisuję kolejne miejsca na mapie .