krutom napisał(a):krakusowa, nie wiedziałem ze grywasz na wiolonczeli
Może posłuchamy w Zatorze
krutom napisał(a):krakusowa, nie wiedziałem ze grywasz na wiolonczeli
arni87 napisał(a): Dołączam do czytających
Przejeżdzamy przez te tereny jadąc do Cro do BIH lub wracając (taką mamy trasę).
W Vukowarze byliśmy, w Osijeku bezskutecznie krążyliśmy próbując odnaleźć pamiątkę po wydarzeniach z filmu:
https://www.youtube.com/watch?v=1hzkb_nEtSQ
Może akurat Wam się to udało
janka.mik. napisał(a):krakusowa napisał(a):To tak jak ja. Mamy zaplanowany wyjazd we wrześniu - trochę w Czarnogórze i trochę w Chorwacji.
Jedziemy jak zwykle w ciemno i na całe... trzy tygodnie
Tacy to pożyją a my w czerwcu do CRO - TYLKO na 9 noclegów, ale już też nie mogę się doczekać
krutom napisał(a): A jeszcze w zeszłym roku w sierpniu chyba tych zasieków nie było. Przynajmniej nie pamiętam.
A przekroczenie granicy zajęło nam jakieś 5 minut.
Ale się porobiło
krutom napisał(a):Śledzę z ciekawością, zobaczę widziane w zeszłym roku miejsca Waszymi oczami.
Janusz Bajcer napisał(a):krutom napisał(a):krakusowa, nie wiedziałem ze grywasz na wiolonczeli
krakusowa napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):krutom napisał(a):krakusowa, nie wiedziałem ze grywasz na wiolonczeli
Ale śmieszne
Jak chcecie się szybko ewakuować do domu, to nie ma sprawy.
Wezmę ze sobą instrument
krakusowa napisał(a):Dodatkowym atutem jest jego położenie 6 km od Osijeka i 2,5 km od parku przyrody Kopački Rit
-benzyny (Vitara 1.6 120KM).autko spisało się wybornie - spaliło 5,7l/100 km ( wg pokładowego komputera)
krutom napisał(a):krakuscity napisał(a):Krutom, Ty się nie podśmiechuj z gry krakusowej , gdyż bądź co bądź uczyła się też w szkole muzycznej.
A.. to przepraszam, mam nadzieję na próbkę umiejętności w Zatorze
Przywiezie ktoś wiolonczelę?
krakusowa napisał(a):krutom napisał(a):krakuscity napisał(a):Krutom, Ty się nie podśmiechuj z gry krakusowej , gdyż bądź co bądź uczyła się też w szkole muzycznej.
Mój drogi potrzebny jest fortepian, bo na tym instrumencie pobierałam nauki
krutom napisał(a):krakusowa napisał(a):krutom napisał(a):krakuscity napisał(a):Krutom, Ty się nie podśmiechuj z gry krakusowej , gdyż bądź co bądź uczyła się też w szkole muzycznej.
Mój drogi potrzebny jest fortepian, bo na tym instrumencie pobierałam nauki
A nie wystarczyłoby takie fajne rozstrojone westernowe pianino?
krutom napisał(a):Byłby hit. Duet z Plavacem
Powrót do Nasze relacje z podróży