krakusowa napisał(a):Siedzący na murze zamkowym ptaszek, chyba wyczuł, że mi smutno i zaczął pieknie śpiewać
No to posłuchajmy
krakusowa napisał(a):Siedzący na murze zamkowym ptaszek, chyba wyczuł, że mi smutno i zaczął pieknie śpiewać
Sara76 napisał(a): Kolejna fajna relacja, która uświadomiła mi ile jeszcze miejsc do zobaczenia zostało...
Sara76 napisał(a):nie ukrywam, że czekam aż ruszy relacja z Rumunii.
krakusowa napisał(a):I tak skończyła się, ta nasza piękna przygoda...
krutom napisał(a):Ostatnia wojna odcisnęła piętno na tych terenach. Jednocześnie jadąc tam odczuwa się tą spójność austro-węgierską.
Widać także, że zarówno wschodnia Słowacja, wschodnie Węgry i wschodnia Chorwacja znacznie odstają ekonomicznie od zachodnich części tych krajów.
Chyba najbardziej jest to widoczne na Słowacji i Węgrzech.
Beata W. napisał(a):Jak zwykle super się z Wami podróżowało
Beata W. napisał(a):Szczególnie, że ja jakoś ze swoją relacją utknęłam
Beata W. napisał(a):No to czekamy teraz na Rumunię. No chyba że coś przegapiłam
krakusowa napisał(a):Beata W. napisał(a):Jak zwykle super się z Wami podróżowało
Dzięki za wspólne podróżowanieBeata W. napisał(a):Szczególnie, że ja jakoś ze swoją relacją utknęłam
No właśnie, kiedy cdBeata W. napisał(a):No to czekamy teraz na Rumunię. No chyba że coś przegapiłam
Nic nie przegapiłaś
Jakoś nie mam weny
Rumunia jest piękna, to była super wycieczka
krutom napisał(a): Miło było oglądnąć Osijek i Vukovar Waszymi oczami.
Nam dane było spędzić tylko po kilka godzin w każdym z miast.
Dzięki Wam oglądnęliśmy to, na co nie było czasu.
krutom napisał(a):Ostatnia wojna odcisnęła piętno na tych terenach. Jednocześnie jadąc tam odczuwa się tą spójność austro-węgierską. Widać także, że zarówno wschodnia Słowacja, wschodnie Węgry i wschodnia Chorwacja znacznie odstają ekonomicznie od zachodnich części tych krajów. Chyba najbardziej jest to widoczne na Słowacji i Węgrzech.
piotrf napisał(a): Aniu , czy to nie dziwne , że po pięknej przygodzie Gród Kraka wita Was deszczem
piotrf napisał(a):Relacja , jak zwykle w Twoim wydaniu - świetna . Dziękuję
Powrót do Nasze relacje z podróży