kaeres napisał(a):No niestety cropelka odstaje funkcjonalnością. Mnie to odstrasza od pisania relacji ponieważ dodawanie zdjęć do kombinacja norwerska a jak wiadomo na zdjęciach opierają się relacje.
namo napisał(a):We wtorek w Pagu piliśmy kawę z delegacją CroLove która odbierała "Zlatna Penkal" więc trzeba było przystroić "bydlaka"
namo napisał(a):Zdjęcia z Jadra Beach
kaeres napisał(a):No niestety cropelka odstaje funkcjonalnością. Mnie to odstrasza od pisania relacji ponieważ dodawanie zdjęć do kombinacja norwerska a jak wiadomo na zdjęciach opierają się relacje.
te kiero napisał(a):namo napisał(a):We wtorek w Pagu piliśmy kawę z delegacją CroLove która odbierała "Zlatna Penkal" więc trzeba było przystroić "bydlaka"
a to rejczel konkurencja Cro.pli, więc chyba ogólnie nie wypada
Marceli Szpak napisał(a):te kiero napisał(a):namo napisał(a):We wtorek w Pagu piliśmy kawę z delegacją CroLove która odbierała "Zlatna Penkal" więc trzeba było przystroić "bydlaka"
Nigdy nie byliśmy i nie będziemy konkurencją dla cropli!
Jeden z naszych pierwszych wpisów przekierowuje i namawia do odwiedzenia forum w poszukiwaniu cennych informacji.
Nie wiem w ogóle skąd ten pogląd pojawiający się co jakiś czas. Forum to forum a blog opisujący własne wyjazdy to przecież co innego.
Pozdrawiam
Marceli Szpak napisał(a):te kiero napisał(a):namo napisał(a):We wtorek w Pagu piliśmy kawę z delegacją CroLove która odbierała "Zlatna Penkal" więc trzeba było przystroić "bydlaka"
Nigdy nie byliśmy i nie będziemy konkurencją dla cropli!
Jeden z naszych pierwszych wpisów przekierowuje i namawia do odwiedzenia forum w poszukiwaniu cennych informacji.
Nie wiem w ogóle skąd ten pogląd pojawiający się co jakiś czas. Forum to forum a blog opisujący własne wyjazdy to przecież co innego.
te kiero napisał(a):wpisu o Cro.pli nie namierzyłem, a to miłe zaskoczenie
skoro mod nie skomentował, to faktycznie nic nie szkodzi
audiKSP napisał(a):Trochę odgrzeję tę relację. Pytanie z innej beczki. Jak podczas majówki kształtują się ceny apartamentów? Wiadomo że śmiało można jechać "w ciemno", jednak jaki jest stosunek cen do tych "sezonowych"?
Powrót do Nasze relacje z podróży