maciek1956 napisał(a):Właśnie mam podobny problem. Planowałem wyjazd do BiH lub CROna weekend majowy, ale zczynam teraz bać pod uwage puszczanski zlot. Nie wiem jeszcze co zrobię, chciałbym poznac fascynatów Cro, ale tez chcialbym nadrobić zaległosci zeszłoroczne w Cro. Mam trochę czasu na myślenie i ew zbieranie kasy. Pozdrawiam
slapol napisał(a):maciek1956 napisał(a):Właśnie mam podobny problem. Planowałem wyjazd do BiH lub CROna weekend majowy, ale zczynam teraz bać pod uwage puszczanski zlot. Nie wiem jeszcze co zrobię, chciałbym poznac fascynatów Cro, ale tez chcialbym nadrobić zaległosci zeszłoroczne w Cro. Mam trochę czasu na myślenie i ew zbieranie kasy. Pozdrawiam
Maciek, Bośnia i Cro nie ucieknie ...
To musze ci powiedzieć że masz bardzo ambitny plan, średnio wychodzi 1 dzień na jedno miasto.4 lata temu jechałem tą trasą [Osijek-Sarajevo-Mostar]jadąc do Orebica i też sobie wtedy pomyślałem że warto by tu przyjechać ma dłużej.Ale weekend majowy to chyba troche za mało czasu.Niestety w tym czasie musze pracować.Pozdrav.piotrekiq napisał(a):Wielkimi krokami zbliża sie majowy weekend.... Trzeba coś z nim ciekawego zrobić. Pomyślałem o wyprawie do wschodniej slawonii i BiH-u. Wstępne założenia to zwiedzanie Osijeku, Vukovaru, Tuzli, Srebrenicy, Sarajewa, kanionu rzeki Neretwy i Mostaru. Ciekawe czy uda mi się znaleźć czas na jej zorganizowanie.....
Powrót do Bośnia i Hercegowina - Bosna i Hercegovina