Żuljana fajne wspomnienia ....na tej plaży byliśmy przeważnie na środku w tych kamulcach i raz na końcu co przekonaliśmy się, że to dla golasów
mervik napisał(a):Żuljana fajne wspomnienia ....na tej plaży byliśmy przeważnie na środku w tych kamulcach i raz na końcu co przekonaliśmy się, że to dla golasów
andeo napisał(a):Nam jakoś zabrakło czasu na Żuljankę ,a całkiem ładna plaża tam jest.Był plan żeby tam dwa lata temu stacjonować,ale jakieś słabe informacje o tamtejszym kampie miałam i ostatecznie jak wiesz stanęło na vrili
krakusowa napisał(a):My na Pelješac wybralismy się w czerwcu 2005 roku , szukaliśmy też noclegów w Żuljanie , ale ostatecznie wylądowaliśmy w Orebiću
Widzę, że na Pelješac musimy jeszcze wrócić, tyle pieknych miejsc trzeba zobaczyć
lotnikwsk napisał(a):
Witaj ,dzięki że zajrzałeś
Ja zawsze chodziłem na prawo pod kemping ,tak jak widać na pierwszych zdjęciach ,
w tych skałkach to woda prawie się gotowała bo nie mieszała się z morzem
na lewo byłem raz ale wycofałem (dzieci za mną polazły)
chyba byliśmy w tym samym terminie.
pozdrawiam Krzysiek
mervik napisał(a):My byliśmy od 4.07 do 11.07 a najładniejszą plażą była ta i ta obok
maslinka napisał(a):Cześć Krzysztofie! Z przyjemnością nadrobiłam zaległości
andeo napisał(a):Lubię żółwie Jadę z Wami w dalszą drogę ...nie mogę się doczekać .
ASIULA HK napisał(a):Heh, myślalam, ze już wszyscy wrócili z tego wyjazdu
krakusowa napisał(a):już prawie miesiąc mija a tu cisza
Powrót do Nasze relacje z podróży