Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Magiczny Pelješac......i Buljarica

Nasze relacje z wyjazdów do Chorwacji. Chcesz poczytać, jak inni spędzili urlop w Chorwacji? Zaglądnij tutaj!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
andeo
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) andeo » 14.11.2015 09:58

lotnikwsk napisał(a):
andeo napisał(a):Cześć Krzysztof .Odwiedziłam i Pelješac i Buljaricę, więc chętnie zobaczę i poczytam jakie są Twoje wrażenia :)

Witam Aldonko :)
Miałem Ci podziękować na końcu relacji ale skoro się odezwałaś to muszę to zrobić dzisiaj bo to właśnie głównie na twojej relacji były oparte moje wakacje tylko w odwrotnym kierunku.
Pewnie nie pamiętasz , ale to do Ciebie pisałem meile z pytaniami :wink:

Bardzo mi miło w takim razie :) Pamiętam ,że rozmawialiśmy i że byłeś gościem w mojej relacji .Cieszę się zatem ,że informacje się przydały i mam nadzieję wakacje były udane.Bardzo mnie ciekawi co zobaczyliście w Czarnogórze ,ach tak mi tęskno za nią :) ,ale nie spiesz się ,o Pelješcu też miło poczytać :wink:
stpman
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) stpman » 14.11.2015 14:42

lotnikwsk napisał(a):Z tego wniosek że jedne wakacje na Pelješac to kategorycznie za mało :cry: :papa:

Jedne wakacje wystarczą aby pobieżnie zwiedzić półwysep i okolice. Jednak, aby dokładnie go spenetrować i zawitać na dłużej do każdej miejscowości to zdecydowanie trzeba by pojechać tam ze dwa razy.
Sylwetka...
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Sylwetka... » 15.11.2015 08:44

stpman napisał(a): Jednak, aby dokładnie go spenetrować i zawitać na dłużej do każdej miejscowości to zdecydowanie trzeba by pojechać tam ze dwa razy.

Zapewniam Cię, że i 4 to za mało :wink: :D

Witam, i ja zerkam z ukrycia :oczko_usmiech:
magdalena.cebularz
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) magdalena.cebularz » 15.11.2015 10:20

Widzę znajome obrazki więc też chętnie wrócę do wspomnień patrząc na Twoje zdjęcia.. ;-)
lotnikwsk
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) lotnikwsk » 15.11.2015 20:25

Witajcie Sylwetka... i magdalena.cebularz :)

Ciekawy jestem co takiego jest w tym Trsteniku :?:
Jedni chwalą drudzy mówią że to dziura , no to może sprawdzimy sami :roll:
DSC_2604.JPG

DSC_2603.JPG

DSC_2616.JPG

DSC_2615.JPG

Nie jest tak źle ,wręcz przeciwnie bardzo klimatycznie ,plaża czysta i pusta,
mógłbym tu zamieszkać :D
DSC_2629.JPG

nawet piwo się zmieści :mrgreen:
DSC_2654.JPG

najgorsze jet to że zostałem żywcem pochowany (po raz pierwszy) :mrgreen:
DSC_2641.JPG
Załączniki:
DSC_2676.JPG
DSC_2673.JPG
DSC_2671.JPG
DSC_2670.JPG
DSC_2669.JPG
DSC_2667.JPG
DSC_2664.JPG
DSC_2661.JPG
DSC_2659.JPG
DSC_2657.JPG
DSC_2655.JPG
DSC_2630.JPG
DSC_2628.JPG
DSC_2626.JPG
DSC_2625.JPG
stpman
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) stpman » 15.11.2015 22:53

Niestety nam nie było już dane zobaczyć tak pięknie i soczyście zielonego Trstenika...
Wiele straciliśmy, a powrót do stanu sprzed pożaru potrwa zapewne ładnych parę lat...

W sumie Trstenik to dziura, ale bardzo urokliwa:) Ma swój klimat, który buduje spokój i piękna przyroda :)
lotnikwsk
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) lotnikwsk » 16.11.2015 08:42

stpman napisał(a):Niestety nam nie było już dane zobaczyć tak pięknie i soczyście zielonego Trstenika...
Wiele straciliśmy, a powrót do stanu sprzed pożaru potrwa zapewne ładnych parę lat...

W sumie Trstenik to dziura, ale bardzo urokliwa:) Ma swój klimat, który buduje spokój i piękna przyroda :)

Szkoda ,w lecie pożary a niedawno ulewy i lawiny błotno -kamienne :cry:
a to ja
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) a to ja » 16.11.2015 19:01

Magia Półwyspu ... w środku listopadowej/polskiej jesieni.
Do obejrzenia! :)

P.s. uspokój, mnie, proszę i powiedz, że dzieci zapięte w pasach nie czekały od 13:55 do 17:00 :oczko_usmiech: , no i co żona wyjęła ze schowka - bo nie załapałam :lool:
lotnikwsk
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) lotnikwsk » 17.11.2015 00:40

a to ja napisał(a):Magia Półwyspu ... w środku listopadowej/polskiej jesieni.
Do obejrzenia! :)

P.s. uspokój, mnie, proszę i powiedz, że dzieci zapięte w pasach nie czekały od 13:55 do 17:00 :oczko_usmiech: , no i co żona wyjęła ze schowka - bo nie załapałam :lool:

Witam :)
Uspokajam , aż tak źle nie było, po piętnastu minutach moich przekonywań w końcu wyszły ze złością z pokładu skody :mrgreen: ale zapewniam że lekko nie było :evil:
A żona wyjęła oczywiście aparacik fotograficzny :D
pozdrawiam Krzysiek :papa:
a to ja
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) a to ja » 17.11.2015 17:38

lotnikwsk napisał(a):(...)
A żona wyjęła oczywiście aparacik fotograficzny :D
pozdrawiam Krzysiek :papa:

Teraz wiem, dlaczego nie załapałam :lool:

... bo w naszym aucie "żona", czyli ja, jedzie z aparatem na kolanach niemal przez całą drogę :oczko_usmiech:
A w schowku to tylko mapy i ... landryny/albo "cóś na drogę" mamy!
Darkos
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Darkos » 19.11.2015 11:29

-

A ja myślałem, że Ty pojedziesz do Grecji . . . :D

Ale o Peljescu oczywiście też chętnie poczytam i pooglądam :lol:

Czekamy na dalsze . . . :papa:
agata26061
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) agata26061 » 20.11.2015 18:07

Na Peljescu jeszcze nie byłam, ale z chęcią zobaczę go Twoimi oczami... tzn. aparatem :D
lotnikwsk
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) lotnikwsk » 21.11.2015 18:24

Witajcie Darkos i agata26061
Darkos napisał(a):-

A ja myślałem, że Ty pojedziesz do Grecji . . . :D

Ale o Peljescu oczywiście też chętnie poczytam i pooglądam :lol:

Czekamy na dalsze . . . :papa:

Na początku rzeczywiście były greckie plany , no ale wyszło jak widać :D
teraz też mi się marzy Lefkada .......ale jedna piękna plaża mniej, Egremi już nie ma :cry:
agata26061 napisał(a):Na Peljescu jeszcze nie byłam, ale z chęcią zobaczę go Twoimi oczami... tzn. aparatem :D

Peljesac warty odwiedzin, polecam 8)
lotnikwsk
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) lotnikwsk » 21.11.2015 19:03

Trstenik zaliczony ,pyszna pizza zjedzona ,( muszę zaznaczyć że plaża w Trsteniku jest bardzo dobra na poranne wypady bo od rana świeci słoneczko prostopadle do plaży). Dziewczyny mnie atakują żeby wracać do Żuljany, bo tam z kolei słoneczko ładnie grzeje po południu, no ale ja oczywiście na przekór musiałem coś wymyślić więc jadę koło poczty w prawo , później w lewo i ........ kierunek Borak Dingać :mrgreen: :mrgreen:
DSC_2682.JPG

DSC_2684.JPG

DSC_2685.JPG

DSC_2686.JPG

DSC_2687.JPG

DSC_2690.JPG

DSC_2694.JPG

DSC_2695.JPG

DSC_2700.JPG

DSC_2701.JPG

DSC_2704.JPG

DSC_2708.JPG

DSC_2709.JPG

DSC_2710.JPG

DSC_2714.JPG
lotnikwsk
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) lotnikwsk » 21.11.2015 19:40

Okazało się że to strzał w dziesiątkę , super widoki 8O
DSC_2748.JPG

ta plażyczka nie zachwyciła nikogo, płycizna :twisted: kamienie :twisted: no i ...... to nie to :cry:
DSC_2715.JPG

ale ta to już inna bajka :D
DSC_2716.JPG

i tutaj to mamy taki hydromasaż że normalnie gacie zdzierało :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
DSC_2720.JPG

DSC_2722.JPG

DSC_2747.JPG

w końcu trzeba tę szlachtę pozbierać bo piwa by się człowiek napił :mrgreen: ale tak im się spodobało że nie jest łatwo,
dobrze że się dzionek kończy :)
DSC_2749.JPG
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Nasze relacje z podróży

Magiczny Pelješac......i Buljarica - strona 3
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone
Jakie dane przetwarzamy i w jakim celu?

Serwis internetowy Cro.pl Chorwacja Online wykorzystuje pliki cookie i pokrewne technologie, które umożliwiają i ułatwiają Ci korzystanie z jego zasobów (np. utrzymują sesję użytkownika). Ponadto, pliki cookie mogą być założone i wraz z innymi metodami zbierania preferencji wykorzystywane przez naszych zaufanych partnerów w celu wyświetlenia Ci reklam spersonalizowanych oraz do celów statystycznych. Korzystając z serwisu wyrażasz jednocześnie zgodę na wykorzystanie plików cookie i treści spersonalizowane, możesz jednakże wyłączyć niektóre z plików cookies. Ewentualnie, możesz wyłączyć pliki cookie w opcjach swojej przeglądarki internetowej.

Jeśli masz u nas konto, możemy również przetwarzać wprowadzone przez Ciebie dane, które zostały zapisane w Twoim profilu (e-mail oraz nick użytkownika są niezbędne do posiadania konta, pozostałe dane są wprowadzane dobrowolnie). Nie musisz się jednak martwić, jakiekolwiek dane wprowadzone przez Ciebie do bazy cro.pl nie będą bez Twojej zgody przekazane innym podmiotom (poza sytuacjami, które są wymagane przez prawo) i służą jedynie do korzystania z serwisu cro.pl. Nie odsprzedamy więc Twojego e-maila ani innej zapisanej w profilu danej żadnemu zewnętrznemu podmiotowi. Szczegółowe informacje znajdziesz w polityce prywatności oraz Regulaminie.

akceptuję, przejdź do serwisu
ustawienia cookies