Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Magiczny Pelješac......i Buljarica

Nasze relacje z wyjazdów do Chorwacji. Chcesz poczytać, jak inni spędzili urlop w Chorwacji? Zaglądnij tutaj!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
tyniolek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) tyniolek » 03.03.2016 13:46

Relacja przeczytana na jednym posiedzeniu . :) Miło powspominać miejsca, w których się było, a zobaczyć (i zapisać na przyszłość) te jeszcze przeze mnie nieodkryte :)

I widzę, że nadajemy na podobnych falach, ja również wracając zeszłego roku z Pelješca w głowie już miałam tylko HVAR :hut:
Dużo wskazuje na to, że plany wypalą!

Pozdrawiam :papa:
lotnikwsk
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) lotnikwsk » 04.03.2016 00:34

tyniolek napisał(a):I widzę, że nadajemy na podobnych falach, ja również wracając zeszłego roku z Pelješca w głowie już miałam tylko HVAR :hut:

A możesz zdradzić w którym rejonie celujesz :?:
pozdrawiam
Krzysiek :papa:
tyniolek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) tyniolek » 04.03.2016 08:27

lotnikwsk napisał(a):
tyniolek napisał(a):I widzę, że nadajemy na podobnych falach, ja również wracając zeszłego roku z Pelješca w głowie już miałam tylko HVAR :hut:

A możesz zdradzić w którym rejonie celujesz :?:
pozdrawiam

Myślałam o Starim Gradzie lub Jelsie, chociaż ciągnie mnie też do Hvaru... Ogólnie patrzę raczej na miejsca, gdzie można wieczorem wyjść i coś "porobić" :) a jak będzie to się okaże we wrześniu, gdzie nam się spodoba, tam zostaniemy :D
lotnikwsk
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) lotnikwsk » 04.03.2016 09:09

tyniolek napisał(a): jak będzie to się okaże we wrześniu

We wrześniu to wybór raczej będzie duży :papa:
tyniolek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) tyniolek » 04.03.2016 09:49

lotnikwsk napisał(a):
tyniolek napisał(a): jak będzie to się okaże we wrześniu

We wrześniu to wybór raczej będzie duży :papa:

Bardzo na to liczę :hut:
Mniwoj
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Mniwoj » 07.03.2016 20:31

Szukałem, szukałem i już chyba znalazłem. Byłem na Ciovo i całej środkowej Dalmacji plus Parki Narodowe. Byłem na Kamenjaku na Istrii. Teraz szukałem czegoś na południu CRO. Po przeczytaniu Twojej relacji, już wiem: jadę w połowie lipca na Peljeśac do Żuljany! No chyba, że jeszcze ktoś mnie przekona, że na Korćuli jest lepiej?
Widzę, że nie którzy już mają w Żuljanie zrobione rezerwacje na sierpień - może się podzielicie namiarem? Ja potrzebuję w połowie lipca, dla 5 bardzo spokojnych osób, na jakieś 8-10 dni.
lotnikwsk
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) lotnikwsk » 07.03.2016 21:54

Mniwoj napisał(a):Szukałem, szukałem i już chyba znalazłem. Byłem na Ciovo i całej środkowej Dalmacji plus Parki Narodowe. Byłem na Kamenjaku na Istrii. Teraz szukałem czegoś na południu CRO. Po przeczytaniu Twojej relacji, już wiem: jadę w połowie lipca na Peljeśac do Żuljany! No chyba, że jeszcze ktoś mnie przekona, że na Korćuli jest lepiej?
Widzę, że nie którzy już mają w Żuljanie zrobione rezerwacje na sierpień - może się podzielicie namiarem? Ja potrzebuję w połowie lipca, dla 5 bardzo spokojnych osób, na jakieś 8-10 dni.

Witam sąsiada
Wyślę Ci moją miejscówkę na PW , tylko problem w tym że właścicielka na maile nie odpisuje ale może Tobie się uda.
pozdrawiam
Mniwoj
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Mniwoj » 08.03.2016 11:10

Dzięki wielkie! Spróbuję. Może odpowie?
kaawon
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) kaawon » 31.03.2016 16:57

lotnikwsk napisał(a):i w tym momencie zapadła cisza 8O
DSC_2544.JPG

DSC_2542.JPG

DSC_2540.JPG

DSC_2539.JPG

Co to za miejscówa? Ładna ta plaża! Można wiedzieć gdzie to jest?
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 31.03.2016 17:55

kaawon napisał(a):
lotnikwsk napisał(a):i w tym momencie zapadła cisza 8O
DSC_2544.JPG

DSC_2542.JPG

DSC_2540.JPG

DSC_2539.JPG

Co to za miejscówa? Ładna ta plaża! Można wiedzieć gdzie to jest?

http://www.panoramio.com/photo/38127096

divna-znaczy-cudowna-piekna-t38848.html
CroAna
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) CroAna » 07.10.2016 21:37

o nie, lepiej późno niż wcale :) powalasz tym co oglądam 8O :lol:
lotnikwsk
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) lotnikwsk » 07.10.2016 22:05

CroAna napisał(a): powalasz tym co oglądam 8O :lol:

Miło mi :D , ale nie przesadzaj :D
bo jeszcze buraka puszczę :oops:

Przymierzam się do opisu tegorocznego Hvaru ale na razie veny brak :( :wink:
CroAna
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) CroAna » 07.10.2016 22:18

lotnikwsk napisał(a):
CroAna napisał(a): powalasz tym co oglądam 8O :lol:

Miło mi :D , ale nie przesadzaj :D
bo jeszcze buraka puszczę :oops:

Przymierzam się do opisu tegorocznego Hvaru ale na razie veny brak :( :wink:

przesadzam? Divna,Trstenik jeszcze sprzed pożaru, Żuljana( a wiesz, że pierwotnie w Twojej lokalizacji mieliśmy mieć apartman? Ale za długo się zastanawialiśmy i...ktoś go gwizdnął :cry: ) wszystko bliskie sercu, potem Buljarica :D inny z lekka jej wymiar, niż nasz, gdyż my jezdziliśmy na drugi niemal jej kraniec ;)

nic nie puszczaj, tylko zbieraj się do roboty :nice: muzę trzeba ładnie poprosić :twisted:
Ostatnio edytowano 07.10.2016 22:48 przez CroAna, łącznie edytowano 1 raz
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 07.10.2016 22:46

Muza z Hvaru :wink:

lotnikwsk
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) lotnikwsk » 07.10.2016 23:21

CroAna napisał(a):muzę trzeba ładnie poprosić

obiecuję że będę prosił :roll:
......ale liczę na piękny sen (czyli gotowca z Hvaru) :lol:

Ale skoro nawet Janusz mi podesłał coś z veny to pewnie trzeba będzie coś z tym zrobić :roll: :wink:
pozdrawiam Krzysiek :papa:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Nasze relacje z podróży

Magiczny Pelješac......i Buljarica - strona 14
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone
Jakie dane przetwarzamy i w jakim celu?

Serwis internetowy Cro.pl Chorwacja Online wykorzystuje pliki cookie i pokrewne technologie, które umożliwiają i ułatwiają Ci korzystanie z jego zasobów (np. utrzymują sesję użytkownika). Ponadto, pliki cookie mogą być założone i wraz z innymi metodami zbierania preferencji wykorzystywane przez naszych zaufanych partnerów w celu wyświetlenia Ci reklam spersonalizowanych oraz do celów statystycznych. Korzystając z serwisu wyrażasz jednocześnie zgodę na wykorzystanie plików cookie i treści spersonalizowane, możesz jednakże wyłączyć niektóre z plików cookies. Ewentualnie, możesz wyłączyć pliki cookie w opcjach swojej przeglądarki internetowej.

Jeśli masz u nas konto, możemy również przetwarzać wprowadzone przez Ciebie dane, które zostały zapisane w Twoim profilu (e-mail oraz nick użytkownika są niezbędne do posiadania konta, pozostałe dane są wprowadzane dobrowolnie). Nie musisz się jednak martwić, jakiekolwiek dane wprowadzone przez Ciebie do bazy cro.pl nie będą bez Twojej zgody przekazane innym podmiotom (poza sytuacjami, które są wymagane przez prawo) i służą jedynie do korzystania z serwisu cro.pl. Nie odsprzedamy więc Twojego e-maila ani innej zapisanej w profilu danej żadnemu zewnętrznemu podmiotowi. Szczegółowe informacje znajdziesz w polityce prywatności oraz Regulaminie.

akceptuję, przejdź do serwisu
ustawienia cookies