Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Magiczny Pelješac......i Buljarica

Nasze relacje z wyjazdów do Chorwacji. Chcesz poczytać, jak inni spędzili urlop w Chorwacji? Zaglądnij tutaj!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
andeo
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) andeo » 19.02.2016 21:49

Ja też dziękuję za super relację i fajne fotki :) Myślę że wakacjami na Hvarze będziesz zachwycony .
lotnikwsk
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) lotnikwsk » 19.02.2016 21:58

te kiero napisał(a):Dziękujemy za pyszną relację :papa:

Nie ma za co ,byłem Wam to winien :wink:

No to mamy festiwal kładek :D ,każda inna , każda piękna :wink:
lotnikwsk
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) lotnikwsk » 19.02.2016 22:05

andeo napisał(a):Ja też dziękuję za super relację i fajne fotki :) Myślę że wakacjami na Hvarze będziesz zachwycony .

Na pewno trochę Cię rozczarowałem Czarnogórą ,a raczej brakiem jej zwiedzania za to będzie do czego wrócić 8)
A na Hvar nie mogę się doczekać 8O
arabesqa74
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) arabesqa74 » 19.02.2016 22:24

Ale dlaczego już koniec 8O :( ?!
lotnikwsk
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) lotnikwsk » 20.02.2016 09:35

arabesqa74 napisał(a):Ale dlaczego już koniec 8O :( ?!

A dlatego że mi się wena twórcza i fotograficzna skończyła :mrgreen:
Ale nie przejmuj się Żuljana na Ciebie czeka a na mnie Hvar (już bliżej jak dalej) :wink:
Z
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Z » 20.02.2016 09:37

lotnikwsk napisał(a):
arabesqa74 napisał(a):Ale dlaczego już koniec 8O :( ?!

A dlatego że mi się wena twórcza i fotograficzna skończyła :mrgreen:
Ale nie przejmuj się Żuljana na Ciebie czeka a na mnie Hvar (już bliżej jak dalej) :wink:

Ty nikogo do Zuljany nie wysyłaj bo dla mnie miejsc zabraknie :D
krakusowa
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) krakusowa » 20.02.2016 10:02

Dzięki za przypomienie miejsc, w których kiedyś byłam :D
I za pokazanie tych, których jeszcze ne widziałam :roll:
Mam nadzieję, że po powrocie z Hvaru tez powstanie fajna relacja...
Pozdrawiam :papa:
lotnikwsk
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) lotnikwsk » 20.02.2016 10:54

Z napisał(a):Ty nikogo do Zuljany nie wysyłaj bo dla mnie miejsc zabraknie :D

Nooo....ja nikogo nie wysyłam :D , Zbyszku Luiza ma już rezerwacje ale na pewno się zmieścicie :mrgreen:
tym bardziej że ja tam nie jadę :wink: (w tym roku ) :D
lotnikwsk
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) lotnikwsk » 20.02.2016 10:59

krakusowa napisał(a):Dzięki za przypomienie miejsc, w których kiedyś byłam :D
I za pokazanie tych, których jeszcze ne widziałam :roll:

Proszę bardzo :wink:

krakusowa napisał(a):Mam nadzieję, że po powrocie z Hvaru tez powstanie fajna relacja...

Pewnie tak jak mnie złapie jesienna chandra :D
Pozdrawiam :papa:
figusek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) figusek » 20.02.2016 11:13

Ta kładka robi wrażenie :D
Szkoda, że już koniec, ale może już za kilka miesięcy jakaś nowa relacja :mrgreen: ? :)
pablos77
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) pablos77 » 20.02.2016 11:30

Relacja przednia. Przeczytałem ją od deski do deski. Szkoda że się już skończyła. Aż dziw bierze że dopiero dziś ją odkryłem :papa:
andeo
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) andeo » 20.02.2016 12:05

lotnikwsk napisał(a):
andeo napisał(a):Ja też dziękuję za super relację i fajne fotki :) Myślę że wakacjami na Hvarze będziesz zachwycony .

Na pewno trochę Cię rozczarowałem Czarnogórą ,a raczej brakiem jej zwiedzania za to będzie do czego wrócić 8)
A na Hvar nie mogę się doczekać 8O

O żadnym rozczarowaniu nie ma mowy ;) Choć przyznaję ,że warto wrócić i sporo jeszcze zobaczyć ,bo jest co :)
Powiem Ci ,że po zeszłorocznych wakacjach na Hvarze i niedawnym wywołaniu zdjęć ,ciągle o nim myślę ,pewnie tam kiedyś wrócimy,bo nie zdążyłam dojechać do Ivan Dolac ,ani do Pokrivenika ,no i nie udało się wejść na Sv Nikola.Bardzo mi się podobało,a póki co zarezerwowany pobyt w Podacy ,tam jeszcze nie byliśmy.
CROnikiCROpka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) CROnikiCROpka » 20.02.2016 14:28

andeo napisał(a):Powiem Ci ,że po zeszłorocznych wakacjach na Hvarze i niedawnym wywołaniu zdjęć

8O 8O

super, że w czasach kiedy wszystko się trzyma na komputerze, ktoś ma w domu jeszcze albumy :!: Zazdroszczę, ja chyba jestem na to zbyt leniwa... a kocham przeglądać zdjęcia w albumach właśnie.
andeo
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) andeo » 20.02.2016 17:36

Polecam ,to bardzo miłe wziąć do ręki album i powspominać .Wybieram zawsze te najładniejsze,najbardziej udane zdjęcia a i tak zawsze jest ich dość sporo ;)
Ostatnio udało mi się nawet znaleźć album z wyspą Lokrum na okładce ;)
Ewo ,jeśli jesteś leniwa to nic straconego,wystarczy tylko wybrać ulubione zdjęcia i wysłać mailem do punktu fotograficznego i potem albo sobie odebrać ,albo przywiozą do domu ..czego chcieć więcej :oczko_usmiech:
Załączniki:
3 003.JPG
Moje albumy :)
Hercklekot
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Hercklekot » 20.02.2016 17:39

Krzysztof, ta relacja utwierdziła mnie na 100% w przekonaniu, że Pelješac to jedyny wybór na następne wakacje. Świetne zdjęcia, czyta się jednym tchem, dzięki!!!
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Nasze relacje z podróży

Magiczny Pelješac......i Buljarica - strona 12
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone
Jakie dane przetwarzamy i w jakim celu?

Serwis internetowy Cro.pl Chorwacja Online wykorzystuje pliki cookie i pokrewne technologie, które umożliwiają i ułatwiają Ci korzystanie z jego zasobów (np. utrzymują sesję użytkownika). Ponadto, pliki cookie mogą być założone i wraz z innymi metodami zbierania preferencji wykorzystywane przez naszych zaufanych partnerów w celu wyświetlenia Ci reklam spersonalizowanych oraz do celów statystycznych. Korzystając z serwisu wyrażasz jednocześnie zgodę na wykorzystanie plików cookie i treści spersonalizowane, możesz jednakże wyłączyć niektóre z plików cookies. Ewentualnie, możesz wyłączyć pliki cookie w opcjach swojej przeglądarki internetowej.

Jeśli masz u nas konto, możemy również przetwarzać wprowadzone przez Ciebie dane, które zostały zapisane w Twoim profilu (e-mail oraz nick użytkownika są niezbędne do posiadania konta, pozostałe dane są wprowadzane dobrowolnie). Nie musisz się jednak martwić, jakiekolwiek dane wprowadzone przez Ciebie do bazy cro.pl nie będą bez Twojej zgody przekazane innym podmiotom (poza sytuacjami, które są wymagane przez prawo) i służą jedynie do korzystania z serwisu cro.pl. Nie odsprzedamy więc Twojego e-maila ani innej zapisanej w profilu danej żadnemu zewnętrznemu podmiotowi. Szczegółowe informacje znajdziesz w polityce prywatności oraz Regulaminie.

akceptuję, przejdź do serwisu
ustawienia cookies