nie może mnie zabraknąć, jest Hvar ... jestem ja
za prom - czapki z głów, to jak zawrócić Apollo z misji
andrzej29 napisał(a):borsalino4 napisał(a):Zawsze mialem dobre zdanie o Chorwatach ale ze prom cofneli.... Super sprawa
Witaj
Dla Nas to był szok. Tak jak wcześniej pisałem poczuliśmy się jak Vipy.
Rewelacja.
Pozdrawiam.
janusz07 napisał(a):Bardzo intensywna droga dojazdowa, chętnie powspominam, pozwiedzam z wami.
m@rek napisał(a):nie może mnie zabraknąć, jest Hvar ... jestem ja
za prom - czapki z głów, to jak zawrócić Apollo z misji
przemo99 napisał(a):ID wspominam bardzo dobrze wiec i ja zasiadam. Jeżeli miałbym się założyć o spore pieniądze postawilbym je na to że ten prom odplynie, i był by zonk na dużą kasę. Naprawdę nie do pomyślenia że komuś się chciało prom zawrócić, jednak są jeszcze życzliwi ludzie na tym świecie.
borsalino4 napisał(a):andrzej29 napisał(a):borsalino4 napisał(a):Zawsze mialem dobre zdanie o Chorwatach ale ze prom cofneli.... Super sprawa
Witaj
Dla Nas to był szok. Tak jak wcześniej pisałem poczuliśmy się jak Vipy.
Rewelacja.
Pozdrawiam.
Moze sie kapitanowi spodobales?:)
majeczka napisał(a)::D Jelsa - Vrboska - Stari Grad, no, nie powiem, całkiem niezły wyczyn w tym upale. Do tego przygoda z sandałem... Naprawdę podziwiam, ale widać, że "maluchy" raczej świetnie sobie radziły
W końcu przyszedł czas opuścić Murvicę i udać się do Złotego Rogu. Tam troszeczkę chcieliśmy też sobie poleżeć, dojeżdżamy na miejsce a tam taki widok.
beatabm napisał(a):W końcu przyszedł czas opuścić Murvicę i udać się do Złotego Rogu. Tam troszeczkę chcieliśmy też sobie poleżeć, dojeżdżamy na miejsce a tam taki widok.
To się nazywa racja większości czyli większość wybiera Bol
Powrót do Nasze relacje z podróży