KOL napisał(a):Piękna relacja, aż zatęskniłem za samochodowymi wyjazdami, zwłaszcza, że wielu pokazanych przez Ciebie miejsc nie udało nam się jeszcze odwiedzić.
majkik75 napisał(a):Mało teraz zaglądam na forum, to dopiero zauważyłem, że skończyłeś relację
Dziękuję Ci za nią. I śmiało napiszę: fantastyczna relacja z cudownie dopracowanymi zdjęciami Masz dar do pięknego pokazania mijanych ludzi, wdzięcznie, bez nadęcia, bez wymuszonej pozy (np. dziewczyny przy wodospadzie, młoda para ... ) i pewno tylko Ty wiesz ile jeszcze jest takich zdjęć choćby z tej podróży, których nie publikowałeś.
Piękny i bardzo ciekawy czas mieliście. Dokładnie tak bym chciał zwiedzać, gdy już dzieci podrosną i będzie można samemu z Żoną ruszyć po prostu przed siebie, codziennie być w innym miejscu ...
Dla mnie, najlepsza relacja ubiegłego roku (bo zacząłeś w zeszłym roku )
Jeszcze raz dziękuję
pozdrawiam, Michał
mario766 napisał(a):Ale na razie to Grecy nas nie chcą , choć mam nadzieję, że zmienią zdanie.
Pozdrawiam i powodzenia
Raphael napisał(a):Relacja rewelacja, a zdjęcia bajka.
Czy do długich czasów naświetlania przy zdjęciach ze statywem do "pstryknięcia" używasz kabelka, czy czegoś zdalnego? Niigdy nie wgłębiałem się zbytnio w tą technologię, ale widzę, że moje nocne zdjęcia mogłyby być dużo lepsze niż "z ręki".
Raphael napisał(a):Mam jeszcze pytanie logistyczne... mając do dyspozycji 3 noclegi i chcąc zwiedzić Ochrydę, Berat i kanion Ostuni (a po drodze zajrzeć jeszcze na godzinkę do Elbasan)... jak rozplanować noclegi? waham się między
a) 2 Ochryda + 1 Berat
b) 1 Ochryda + 2 Berat