Kenik napisał(a):Oj, jak dobrze Maslinko, że znalazłam Twoją madziarską relację ... może w te wakacje uda mi się synalka wyciągnąć, a póki co podczytuję.
W takim razie życzę powodzenia w realizacji planów
tony montana napisał(a):Pilismarot i Domos to nasza traska (niedaleko Visegradu i Szentendre), Ty byłaś tam niedawno i kilka lat temu, ja w 2005... zobacz co tam się dzieje
GOLDEN napisał(a):Myślę,że ten labirynt w Budapeszcie idzie na pierwszy strzał....
GOLDEN napisał(a):Co do Esztergoma nie jestem do końca przekonany.... może niepotrzebnie...
GOLDEN napisał(a):Tu dowód,że takie relację naprawdę się przydają...
TJL napisał(a):Moim zdaniem Esztergom na 3 dni jest bardzo przyjemnym miasteczkiem. Okolice naddunajskie są b. ładne. W pobliżu też ciekawe Szent Endre i Visehrad. Baseny w Esztergom z częścią pod dachem na początek maja to też dobry wybór.
Pozdrwiam
Tomek
Nemhain napisał(a):Cudowna relacja! Planujemy w tym roku wracać z CRO przez Budapeszt i zatrzymać się na 2 dni, dzięki Twoim opisom wiem co chcę zobaczyć
Pudelek napisał(a):Jeśli to będzie któryś z długich weekendów majowych to spodziewają się tłumów z Polski W Budapeszcie to oczywiste, ale Eger też cały zapchany wycieczkami autokarowymi, praktycznie w każdej knajpie...
Powrót do Węgry - Magyarország