Świetna relacja, jak wszystkie tej autorki zresztą
Pozdrawiam serdecznie
dangol napisał(a):Mnie już zachęciłaś . Oby mi się spełniło... Jak nie w listopadzie, to może wiosną?
weldon napisał(a):Elżbiety tym się różni od Wolności, że Elżbiety jest piękny z bliska.
Z daleka się tego nie dostrzega. A wiesz, że one były kiedyś podobne?
Franz napisał(a):Nie widziałem tylko tej kopki siana na Wzgórzu Gellerta, na której drzemałem 34 lata temu. Reszta - pierwsza klasa.
weldon napisał(a):Wiem, znów się wymądrzam, ale jakoś mi się to z tobą skojarzyło,
że fajnie by było, żebyś ja poznała
monia85 napisał(a):Świetna relacja, jak wszystkie tej autorki zresztą
Aguha napisał(a):maslinko, piękne srebrno-złote zdjęcia mostów, bardzo mi się podobają, super.
Budapeszt mnie zachwycił, nie spodziewałam się, że jest taki piękny, ech... gdyby tylko ci Węgrzy mówili jakimś zrozumiałym językiem, tzn. oni pewnie się rozumieją, ale ja ich ich nie , choć ładnie gaworzą, ładnie
mariusz-w napisał(a):Taaaak ... to i ja wreszcie przeszedłem przez dwa Budapeszty ... bo z Tobą i z Piotrem.
mariusz-w napisał(a):Bardzo ładne zdjęcia ... co do pogody ... to ja zawsze miałem szczęście taką tam zastać, więc byłbym zdziwiony gdyby była inna.
mariusz-w napisał(a):weldon napisał(a):Dzisiejszy most Elżbiety znasz.
A tak wyglądał przed zburzeniem i postawieniem współczesnego
Bardzo ładny ... zdecydowanie ładniejszy niż teraz !
magdapaszek napisał(a):maslinka -dzięki za super relacje !!! nie ukrywam ze pewnie posłuży nam jako przewodnik w zwiedzaniu Budapesztu !!
tym bardziej że takie plany mieliśmy w tym roku podczas podróży z nad Balatonu -który był zastępstwem dla naszej kochanej Chorwacji, ale z powodu awarii skrzyni biegów w naszym busiku -obeszliśmy sie smakiem -troszkę pobłądziliśmy po stolicy ale dotarliśmy do miejsca które widzę że ty nie ujełaś w swoim programie pobytu Tropicarium - Oceanarium-polecam !!!
Raul73 napisał(a):maslinka jak zwykle super relacja. Dzięki niej powzięliśmy postanowienie o zwiedzeniu Budapesztu w drodze z Chorwacji w lipcu. Twoja relacja będzie robić za przewodnik
maslinka napisał(a):
Jeśli masz jeszcze jakiś pytania, pytaj śmiało
Pozdrawiam
Powrót do Węgry - Magyarország