Serdecznie pozdrawiam.

W maju w jeziorze,we wrześniu w Bałtyku,albo w Jadranie zawsze się kąpie jak tylko mam okazję.Tak trzymać

slapol napisał(a):kkra napisał(a):gdy oglądam twoje zdjęcia, zapragnęłam tam być, ale ceny mnie poraziły:(
1199 zeta na osobę za tygodniowy pobyt z wyżerką i wypitką oraz przeloty Cię poraziły![]()
![]()
![]()
kkra...no za sześć - siedem stów w PLN-ach kilka tysięcy km z Wawy nie polecisz....
W maju w jeziorze,we wrześniu w Bałtyku
1199 zeta na osobę za tygodniowy pobyt z wyżerką i wypitką oraz przeloty Cię poraziły
Interseal napisał(a):Taaa.... ta wijąca się po skalnej półce droga
Zamotałeś mi w głowie tą relacją...![]()
YacYamaha napisał(a):...Widzę tu jakiś podstęp - krótkie spodenki i rękawki a żona zawsze opatulona...
Maciej napisał(a):...PS zadnej normalnej plaży tam nie było ? Wiem ze generalnie czarny piach jak na Teneryfie no ale może jednak piach a nie fruwające kamloty ?...
Janusz Bajcer napisał(a):Jest oferta do Hiszpanii dla seniorów z osobą towarzyszącą![]()
![]()
http://travelsenior.bloog.pl/?ticaid=69765
Ja się już "łapię"więc kto wie, czy się nie skuszę
![]()
Bocian napisał(a):....Różne rzeczy ludzi porażają, mnie zawsze ceny w Cro, niemiłosiernie duże i jeszcze ludzie nieprzychylni...
krzysiek1956 napisał(a):Gratuluje Madery,opisu i fascynujących zdjęć.
![]()
Liczyłem na to ,że się wykąpiesz.18 stopni to ciepło.
Serdecznie pozdrawiam.
![]()
![]()
![]()
W maju w jeziorze,we wrześniu w Bałtyku,albo w Jadranie zawsze się kąpie jak tylko mam okazję.Tak trzymaćKrzysiek
slapol napisał(a):
Janusz, jakbyś chciał odwiedzić Maderę, to 26.01 wylot![]()
![]()
wrzucam Ci linka:
slapol napisał(a):TAKIE TAM CIEKAWOSTKI
1. Espada - ryba żyjąca tylko wokoł Madery i niektórych wysp japońskich na głębokości ponad 800 m, dlatego ma tak wielkie oczy (średnicy 4-5 cm), by widzieć w ciemności. Większe okazy przekraczają 1 m długości.
Jest mięsożerna (co widać po ząbkach) i na żer wypływa nocą na głębokość ok. 500 m...
Powrót do Portugalia - Portugal