JacYamaha napisał(a):Ale pustki na plażach - Atlantyk nie zaczęca do noczenia nóg?
Ponoć rekiny o tej porze roku gustują w człeczych nóżkach
janniko napisał(a):JacYamaha napisał(a):Ale pustki na plażach - Atlantyk nie zaczęca do noczenia nóg?
Ponoć rekiny o tej porze roku gustują w człeczych nóżkach 8O
wojtap napisał(a):Super sprawa. Teżmi sie marzy. Znajomi z Pragi twierdzą, że po zakonczeniu rozbudowych ich lotniska mają być bezpośrednie loty na Maderę. Może będzie trochę taniej. Teraz reż muszą przez Londym albo Paryż.
ally napisał(a):KOL. Twoje podróżnicze szlaki bardzo mi odpowiadają. Wyspa piękna - idealna np. na Święta Wielkanocne - marzenie !!!
Dzięki za namiary na apartamenty - PIĘKNE!
Ps.
Barkuje mi na Forum opcji, która pozwalałaby na zapamiętanie moich ulubioncyh tematów - tak jak można wysyłac informacje na PW tak i powinnien istnieć "schowek". czasami ciężko mi się dokopać do pomocnych tematów, które jak się okazuje są niezbędne w czasie planowania wakacji po roku czy dwóch latach :D
maslinka napisał(a):Witam krajana z Gliwic :D
Piękna wyprawa, niesamowite krajobrazy :!: Też nie należę do ludzi lubiących "leniwy wypoczynek", więc myślę, że nie przejęłabym się brakiem plaż. Z tego co widzę na Twoich zdjęciach, Madera oferuje mnóstwo atrakcji - klifowe wybrzeże, urokliwe miasteczka i piękną przyrodę.
Pozdrawiam :)
arekwroc napisał(a):Czy rzeczywiscie jest róznica w temperaturze między południem a północą wyspy?
Mamy rezerwację na tydzień niedaleko Funchal a drugi w Sao Vicente.
Powrót do Portugalia - Portugal