longtom napisał(a):W Chinatown Polańskiego też wodę spuszczali.
Do tego czystą.
Tak dawno ten film widziałem, że już nie pamiętam, o czym był...
Pozdrawiam,
Wojtek
typ napisał(a):Wjechałem w czerwcu na Solunska, zgodnie z planami. Wolałbym wchodzić, ale na razie zdrowie na to tylko pozwala.
typ napisał(a):Widzę że teraz Prilep i Treskavec. Nie wiem czy byłeś przed czy po pożarze, przed czy po wyasfaltowaniu, ale dla nas Treskavec kojarzy się mało ciekawie, a miało być inaczej (i podobno wcześniej było). Asfalt do samej góry. Świeżutki. Monastyr nie wart zobaczenia. Niestety. Zgliszcza, część która się zachowała zamknięta, ekipy remontowe pracują.
Dodatkowo "straciliśmy" na podjeździe jeden z samochodów, więc tym bardziej źle wspominamy. Mam nadzieję że byłeś przed tym wszystkim i pokażesz piękno tamtego miejsca...
Franz napisał(a):typ napisał(a):Wjechałem w czerwcu na Solunska, zgodnie z planami. Wolałbym wchodzić, ale na razie zdrowie na to tylko pozwala.
Tą drogą od północy? Nie było obostrzeń, co do ruchu?
Franz napisał(a):Nawet nie wiedziałem, że był pożar.
Mnie się Treskavec bardzo podobał. Asfaltu żadnego nie było...
typ napisał(a):Z krajów bałkańskich Macedonia chyba ma nawet więcej do zaoferowania dla użytkowników 4x4 niż Albania...
typ napisał(a):Dopiero po przyjeździe wyczytałem że to pożar zmienił to miejsce w ruinę... Fajnie że byłeś tam jeszcze "przed" pożarem i "przed" asfaltem
typ napisał(a):Na BiH już nie wystarczyło czasu, tylko wyskoczyłem na Maglic. Piknie. Na nogach. Kolana się sprawdziły
Powrót do Macedonia Północna - Северна Македонија