Panowie nie zrozumieliście moich intencji pisałem nie o chamstwie lecz o statystyce.
Tak więc pozostaje Wam albo dokładnie wczytać się w mój post albo przeczytać i zrozumieć poniższe.
Z postu powinno wynikać, że nie ma reguły co do zachowań a chamstwo wynika ze statystyk przykład:
1 cham trafia się na 10000 osób (ogólnokrajowe)
Z woj. mazowieckiego wyjeżdza na HR np 30000 osób więc trafia się 3.
Z woj. Śląskiego wyjeżdża na HR np 40000 osób trafia się 4.
Z woj. Opolskiego wyjeżdża na HR np 5000 osób trafia się 0,5.
I właśnie to obrazuje ile osób zachowujących się inaczej można spotkać na trasach naszych wakacyjnych podróży i skąd będą pochodziły ich tablice rej.
mac1 moja mała wiocha leży właśnie w woj. śląskim tak więc wg Twojego zrozumienia mojego postu też jestem chamem a nie sądzę aby tak było jeśli źle to zrozumiałeś to serdecznie przepraszam
Zbysiu Małecki to że mieszkam na śląsku wcale nie powoduje, że mam o mieszkańcach Warszawy złe zdanie (no może oprócz tych kilkuset oszołomów którzy przyjechali do Warszawy z całej Polski i zasiadują teraz w sejmie i senacie i na innych stołkach ale rozumiem że to nie wina mieszkańców Warszawy że stolica jest właśnie tam i tam ściągnęli )
tak więc Ciebie również przepraszam jeśli poczułeś się urażony
ADMIN czemu zamknąłeś temat - teraz dla tych którzy nie znajdą tego tematu pozostanę zadumanym w siebie sk.......m bo rzeczywiście po reakcjach wniokuję że tak mogło tak zabrzmieć natomiast nie miałem okazji się wytłumaczyć, zaś temat brzmi Polacy także zamknąłeś go z powodu złej atmosfery nie zaś odejścia od tematu.
JEŚLI TO MOŻLIWE PRZENIEŚ TEM TEMAT JAKO POST KOŃCZĄCY TEMAT POLACY.