Witam
Czy ktoś z was wypłacał już pieniądze z bankomatu w tym roku na Chorwacji ?
Interesuje nas koszt wypłaty i przelicznik z kart debetowych: Mbank i Pko sa
Alen napisał(a):Dzięki
Ale wolałbym gdyby ktoś autentycznie pobrał np 1000 Kn w Cro i podał mi ile taka operacja kosztowała go po przeliczeniu w złotówkach.
Anielski74 napisał(a):Alen napisał(a):Dzięki
Ale wolałbym gdyby ktoś autentycznie pobrał np 1000 Kn w Cro i podał mi ile taka operacja kosztowała go po przeliczeniu w złotówkach.
2% za przewalutowanie na Euro+ 2% za przewalutowanie z Euro na złotówki,wszystko w zależności o kursu...
Mowa o M-bank
,i nie mniej niż 9 zł...czy jakoś tak..
KrisM napisał(a):Anielski74 napisał(a):Alen napisał(a):Dzięki
2% za przewalutowanie na Euro+ 2% za przewalutowanie z Euro na złotówki,wszystko w zależności o kursu...
Mowa o M-bank
,i nie mniej niż 9 zł...czy jakoś tak..
z tego co mi wiadomo prowizja pobierana jest tylko raz - przy przewalutowaniu z kun na euro, czyli na walutę rozliczeniową karty
trojanr napisał(a):ta karta pozwala na wypłaty bezprowizyjne bez względu na kraj wypłaty. Zadzwoń do mBanku i zamów.
trojanr napisał(a):Właśnie sprawdziłem ,oczywiście mBank już to zmieniła i faktycznie jest 3% . Chyba wycofam środki i przeniosę się do bardziej stabilnego banku pod względem zmian tabeli opłat i prowizji.
kemilia napisał(a):trojanr napisał(a):Właśnie sprawdziłem ,oczywiście mBank już to zmieniła i faktycznie jest 3% . Chyba wycofam środki i przeniosę się do bardziej stabilnego banku pod względem zmian tabeli opłat i prowizji.
I bądź tu mądry:)
Właśnie dzwonił do mnie mąż. Poinformował mnie, ze wykupił w Mbanku (telefonicznie) -opcję dodatkową za 5 zł miesięcznie i może wypłacać za darmo w całej Europie Nazywa się to „Wypłaty ze wszystkich bankomatów”.
Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne