Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Łykend majowy- kto gdzie go spędza?

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
JachuG
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) JachuG » 03.04.2006 12:57

Działeczka piłeczka browarek spacerek a wszystko to w Kopalinie
Pozdrawiam
gratkorn
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) gratkorn » 07.04.2006 11:11

28 lub 29.04 do Gratkorn w Austrii - a w planie spotkanie z Anetą w Budapeszcie (to nam chyba najprędzej wyjdzie - bo w Polsce to jakoś się spotkać nie możemy :lol: :lol: ) i jak starczy kasy to szybki wypad nad włoski Adriatyk na rekonesans ....
aneta_jacek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) aneta_jacek » 07.04.2006 11:57

gratkorn napisał(a):28 lub 29.04 do Gratkorn w Austrii - a w planie spotkanie z Anetą w Budapeszcie (to nam chyba najprędzej wyjdzie - bo w Polsce to jakoś się spotkać nie możemy :lol: :lol: ) i jak starczy kasy to szybki wypad nad włoski Adriatyk na rekonesans ....

Moniko koniecznie !!!!

Dzieciaki się pobawią a my wspolnie pozwiedzamy ( mówią że Budapeszt w majówki piękny jest ) .....szczegóły juz omówimy gdzie indziej ;)
aneta_jacek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) aneta_jacek » 07.04.2006 11:58

gratkorn napisał(a):28 lub 29.04 do Gratkorn w Austrii - a w planie spotkanie z Anetą w Budapeszcie (to nam chyba najprędzej wyjdzie - bo w Polsce to jakoś się spotkać nie możemy :lol: :lol: ) i jak starczy kasy to szybki wypad nad włoski Adriatyk na rekonesans ....

Moniko koniecznie !!!!

Dzieciaki się pobawią a my wspolnie pozwiedzamy ( mówią że Budapeszt w majówki piękny jest ) .....szczegóły juz omówimy gdzie indziej
Ostatnio edytowano 07.04.2006 11:59 przez aneta_jacek, łącznie edytowano 1 raz
U-la
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) U-la » 07.04.2006 12:18

W zeszłym roku o tej porze były Tatry - Kondratowa i krokusy w Chochołowskiej, a co w tym... hm... :?: :?: :?: . A jakie są widoki w Salzburgu...? :D :D :D
Taddy
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Taddy » 07.04.2006 19:09

A ja z ekipą do Słowenii, na Istrię i do Dubrownika :lol:
Zajebiście sie ciesze, dawno tam nie byłem, a przecież niezwykle tam pięknie, nieprawdaż..? 8)
aquavitae
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) aquavitae » 07.04.2006 21:07

Ranczo nad Narwią w Samułkach Małych, cisza, spokój córa zaczynająca chodzić, zimny broware ehhh.
Przemek
VOID
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) VOID » 08.04.2006 13:03

Jurek napisał(a):
slapol napisał(a):Parę razy mówiłem Zbyszkowi (kominesku), że okolice Siewierza na początku maja są atrakcyjniejsze od Prahy - ale nie uwierzył, czy nieszczęśliwie wcześniej zaplanował :wink:
Ja jadę na ZLOT i spotkam tam ok. 50 super osób - już sie nie mogę doczekać :lol:
Pozdravki

Oczywiście my też !!!! :lol:

nie będziecie sami :) my też będziemy z wami :twisted:
evik
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) evik » 08.04.2006 13:19

A ja prześlę Wam,, telepatyczne,, pozdrowienia z Makarskiej Riwiery,no chyba,że będzie gdzieś dostęp do internetu, to napiszę jaka pogoda i woda!!
romanb
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) romanb » 08.04.2006 23:08

shtriga napisał(a):W zeszłym roku o tej porze były Tatry - Kondratowa i krokusy w Chochołowskiej, a co w tym... hm... :?: :?: :?: . A jakie są widoki w Salzburgu...? :D :D :D

Sthriga, jak to?? to Ty się jeszcze zastanawiasz?? Jaki Salzburg? Przecież my wszyscy w Siewierzu będziemy !!!
U-la
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) U-la » 10.04.2006 08:11

No wieeem :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: ... W sumie to na "S" i to na "S'" :D ...
Się zobaczy... Bo ten Salzburg to nie na caaały długi łykend :D
romanb
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) romanb » 10.04.2006 11:27

Teraz już lepiej piszesz :D zacznij od Siewierza a Salzburg zostaw sobie na drugą część. Ja robię podobnie, do Salzburga co prawda się nie wybieram, ale mam zamiar kilka dni spędzić w Jurze Kr-Cz. Tereny ponoć piękne, nigdy tam nie byłem, więc trzeba się przekonać jak jest, a od miejsca zlotu rzut beretem :!: :lol:
zygmunt
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) zygmunt » 20.04.2006 18:15

Unas jak co roku stare dobre Zakopane i do tego zatłoczone.POZDRAV
Jędrzej
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jędrzej » 21.04.2006 20:43

Nie wiem, kogo to zainteresuje, ale jak już tu jestem, to napisze: jade z rodzinką do wiednia odwidzić kochaną teściową ibędzie wiele radości :twisted: i zaczynają mi chodzić dziwne myśli po głowie... może by tak nie zachamować w odpowiednim mieście i zatrzymać się nad morzem? :wink:
Poprzednia strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

Łykend majowy- kto gdzie go spędza? - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone