kaszubskiexpress napisał(a):Czytam wiele relacji, nie zawsze się ujawniając.
Akurat przy Waszych relacjach zaznaczyłem swoje miejsce.
Pozdrav
zatem jest mi szczególnie miło
a do mojego kolejnego wyjazdu do Cro jeszcze 104 dni....
Pozdrav
kaszubskiexpress napisał(a):Czytam wiele relacji, nie zawsze się ujawniając.
Pozdrav
FUX napisał(a):kaszubskiexpress napisał(a):Czytam wiele relacji, nie zawsze się ujawniając.
Pozdrav
Mam to samo...
kopter napisał(a):W tym roku gdzie spędzisz wakacje?
kaszubskiexpress napisał(a):FUX napisał(a):kaszubskiexpress napisał(a):Czytam wiele relacji, nie zawsze się ujawniając.
Pozdrav
Mam to samo...
FUX Twoje też czytam i nawet skorzystałem z kilku sugestii parę lat temu
FUX napisał(a):Ja od kilku lat raczej nie pisuję relacji; często wtrącam swoje 0,03pln...
FUX napisał(a):Ja nawey nie pamiętam, o czym pisałem i kiedy...
FUX napisał(a):Ja nawey nie pamiętam, o czym pisałem i kiedy...
Pasjonat Chorwacji napisał(a):kopter napisał(a):W tym roku gdzie spędzisz wakacje?
W tym roku musiałem kierować się głównie niską ceną (muszę oszczędzać ). Zatem wracam tam, gdzie zacząłem swoją chorwacką przygodę - na Wyspę Vir. Będę sobie robił wypady do Plitvic, Zadaru, Ninu, planuję też wypad do Breli, Trogiru, Rogoznicy (choc to kawał drogi). We wszystkich tych miejscach już byłem, ale chcę tam wrócić. Zastanawiam się tylko czy jechać też do Paklenicy - tam jeszcze nie byłem.
eagler napisał(a):Pasjonat Chorwacji napisał(a):kopter napisał(a):W tym roku gdzie spędzisz wakacje?
W tym roku musiałem kierować się głównie niską ceną (muszę oszczędzać ). Zatem wracam tam, gdzie zacząłem swoją chorwacką przygodę - na Wyspę Vir. Będę sobie robił wypady do Plitvic, Zadaru, Ninu, planuję też wypad do Breli, Trogiru, Rogoznicy (choc to kawał drogi). We wszystkich tych miejscach już byłem, ale chcę tam wrócić. Zastanawiam się tylko czy jechać też do Paklenicy - tam jeszcze nie byłem.
Witaj
a w jakim terminie sie tam wybierasz?
Pasjonat Chorwacji napisał(a):eagler napisał(a):Pasjonat Chorwacji napisał(a):kopter napisał(a):W tym roku gdzie spędzisz wakacje?
Witaj
a w jakim terminie sie tam wybierasz?
Ruszam późnym wieczorem 23 czerwca, wracam 10 lipca... Już nie mogę się doczekać!
Powrót do Nasze relacje z podróży