Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Lumbarda - inaczej niż zwykle

Nasze relacje z wyjazdów do Chorwacji. Chcesz poczytać, jak inni spędzili urlop w Chorwacji? Zaglądnij tutaj!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
anielicanatka
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) anielicanatka » 18.02.2011 19:39

Fajna relacja :D ciesze się że spotkanie synka z jeżowcem zakończyło się dobrze.
smer
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) smer » 20.02.2011 13:35

Pasjonat Chorwacji napisał(a):A Wam ta skałka też coś przypomina? :wink:

Obrazek

Pstryknąłem kiedyś jednego takiego.
Zjazd do Malo Grablje:
Obrazek

Obrazek

Widocznie siedzi ich w tej chorwackiej ziemi, oj siedzi! I czyhają na nas...
Pasjonat Chorwacji
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Pasjonat Chorwacji » 21.02.2011 20:01

A jak powstaną i ruszą na przybyłych... będzie masakra :)
Pasjonat Chorwacji
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Pasjonat Chorwacji » 21.02.2011 20:02

anielicanatka napisał(a):Fajna relacja :D ciesze się że spotkanie synka z jeżowcem zakończyło się dobrze.

Ale ślady w kolanie zostały jeszcze ponad rok. Dobrze, że jeżowce nie mają jadu :)
labusm
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) labusm » 07.03.2011 22:08

Siadam i ja do czytania po pierwszej stronie oczekując ze współczuciem na częśc, kiedy wydarzy się z fordem nieszczęście :). Mnie wywaliło kompresor klimy też w fordzie zaraz po przekroczeniu tunelu ciepło-zimno
Pasjonat Chorwacji
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Pasjonat Chorwacji » 08.03.2011 09:14

labusm napisał(a):Siadam i ja do czytania po pierwszej stronie oczekując ze współczuciem na częśc, kiedy wydarzy się z fordem nieszczęście :). Mnie wywaliło kompresor klimy też w fordzie zaraz po przekroczeniu tunelu ciepło-zimno

Zapraszam do czytania :)
Mimo tych wszystkich problemów - miło wspominam ten pobyt. Dzięki takim zdarzeniom wspomnienia pozostają żywsze.
eagler
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) eagler » 10.03.2011 14:21

Witaj

jeszcze raz dzieki za super relacje a juz myslalem ze nic Cie nie spotka a tu... niespodzianka
Pasjonat Chorwacji
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Pasjonat Chorwacji » 10.03.2011 18:48

eagler napisał(a):Witaj

jeszcze raz dzieki za super relacje a juz myslalem ze nic Cie nie spotka a tu... niespodzianka

Dzięki, że zajrzałeś tu do mnie :)
To był wyjątkowy wyjazd - wszystko się chrzaniło i co mogło się popsuć - to się psuło.
Ale i tak bardzo milo wspominam ten wyjazd. I mam nadzieję, że dane mi będzie jeszcze pojechać kiedyś na Korculę - warto :D
kopter
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) kopter » 10.03.2011 20:45

Witam.

A myślałem, że tylko my mieliśmy pecha podczas pierwszej podróży do Cro. Z pogodą i samochodem.

https://www.cro.pl/forum/viewtopic.php?t=22200

Teraz widzę, że nasz to pikuś.

W 2009r. też mieliśmy małą przygodę, ale tylko chorobową.

https://www.cro.pl/forum/viewtopic.php?t=31281

Myślę, że twój limit nieprzewidzianych zdarzeń już się wyczerpał i podczas następnych wakacji będziesz cieszyć się tylko i wyłącznie urokami Chorwacji.

Pozdrawiam.
Pasjonat Chorwacji
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Pasjonat Chorwacji » 11.03.2011 10:06

Dzięki za linki.
Zbliża się weekend, będzie co czytać :D

I już w ubiegłym roku mój pech o mnie zapomniał :)
Mam nadzieję, że i ten rok mi odpuści... :lol:
Franz
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Franz » 11.03.2011 13:59

Trochę mnie sprowokowałeś. ;)
I teraz mam mieszane uczucia. Bo z jednej strony, pięknie tam było. A z drugiej - brrr... nie chciałbym doznać tylu problematycznych przygód na jednym wyjeździe. Co ja mówię - w ogóle bym nie chciał, nawet sumując wyjazdy. :lol:

Wiele lat temu przeciąłem oponę w pierwszym tygodniu zwiedzania Irlandii. Zaryzyzykowałem i pozostałe trzy jeździłem bez zapasu. Udało się i nie zapłaciłem w euro za oponę, ale ryzyko było...

Pasjonat Chorwacji napisał(a):Nie zatrzymywałem się w tych miasteczkach, a czytając teraz Wasze relacje wiem, że to był błąd.

Błąd, nie błąd - jeden powód więcej, by do Chorwacji wrócić. 8)

Dziękuję za relację i pozdrawiam,
Wojtek
Pasjonat Chorwacji
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Pasjonat Chorwacji » 11.03.2011 15:48

Franz napisał(a):... nie chciałbym doznać tylu problematycznych przygód na jednym wyjeździe. Co ja mówię - w ogóle bym nie chciał, nawet sumując wyjazdy. :lol:

Wiele lat temu przeciąłem oponę w pierwszym tygodniu zwiedzania Irlandii. Zaryzyzykowałem i pozostałe trzy jeździłem bez zapasu. Udało się i nie zapłaciłem w euro za oponę, ale ryzyko było...

Miałeś faktycznie szczęście. U mnie, jak zaczyna się coś dziać to nie ma na co czekać, tylko się zabezpieczać :) Dlatego kupiłem tą oponę. Przydała się później :(
I mam nadzieję, że wyjazd z tyloma problemami juz mnie nie spotka.

Franz napisał(a):
Pasjonat Chorwacji napisał(a):Nie zatrzymywałem się w tych miasteczkach, a czytając teraz Wasze relacje wiem, że to był błąd.

Błąd, nie błąd - jeden powód więcej, by do Chorwacji wrócić. 8)

Dziękuję za relację i pozdrawiam,
Wojtek

Dzięki, że poświęciłeś mojej relacji trochę czasu :)
To piekielnie miłe jak ktoś przeczyta to co się napisało, a jak jeszcze napisze dobre słowo - to odlot jest zupełny :)
Pewnie każdy z nas jest trochę próżny i lubi pochwały :lol:
Franz
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Franz » 11.03.2011 15:57

Pasjonat Chorwacji napisał(a):Pewnie każdy z nas jest trochę próżny i lubi pochwały :lol:

Myślę, że mało kto publikuje swoje wspomnienia, nie interesując się absolutnie tym, czy ktoś je będzie czytał. 8)

Pozdrawiam,
Wojtek
Pasjonat Chorwacji
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Pasjonat Chorwacji » 11.03.2011 16:04

Myślę, że dobrze myślisz :wink: :lol:
kaszubskiexpress
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) kaszubskiexpress » 11.03.2011 16:08

Czytam wiele relacji, nie zawsze się ujawniając.
Akurat przy Waszych relacjach zaznaczyłem swoje miejsce.

Pozdrav
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Nasze relacje z podróży

Lumbarda - inaczej niż zwykle - strona 6
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone