anielicanatka napisał(a):Fajna relacja ciesze się że spotkanie synka z jeżowcem zakończyło się dobrze.
labusm napisał(a):Siadam i ja do czytania po pierwszej stronie oczekując ze współczuciem na częśc, kiedy wydarzy się z fordem nieszczęście . Mnie wywaliło kompresor klimy też w fordzie zaraz po przekroczeniu tunelu ciepło-zimno
eagler napisał(a):Witaj
jeszcze raz dzieki za super relacje a juz myslalem ze nic Cie nie spotka a tu... niespodzianka
Pasjonat Chorwacji napisał(a):Nie zatrzymywałem się w tych miasteczkach, a czytając teraz Wasze relacje wiem, że to był błąd.
Franz napisał(a):... nie chciałbym doznać tylu problematycznych przygód na jednym wyjeździe. Co ja mówię - w ogóle bym nie chciał, nawet sumując wyjazdy.
Wiele lat temu przeciąłem oponę w pierwszym tygodniu zwiedzania Irlandii. Zaryzyzykowałem i pozostałe trzy jeździłem bez zapasu. Udało się i nie zapłaciłem w euro za oponę, ale ryzyko było...
Franz napisał(a):Pasjonat Chorwacji napisał(a):Nie zatrzymywałem się w tych miasteczkach, a czytając teraz Wasze relacje wiem, że to był błąd.
Błąd, nie błąd - jeden powód więcej, by do Chorwacji wrócić.
Dziękuję za relację i pozdrawiam,
Wojtek
Powrót do Nasze relacje z podróży