Janusz Bajcer napisał(a):marytka napisał(a):-dobre rady zawsze w ceniearturac napisał(a):marytka napisał(a):myśle że budżet w sam raz-nie będzie sobie trzeba loda odmawiać
nie odmawiajcie sobie loda na wczasach dziewczyny!!!
dobre lody najlepiej smakują w Chorwacji
dorusia napisał(a):My po odliczeniu przejazdu, winiet, opłaty za apartament będziemy mieli ok. 1000 euro. W to wliczmy 3 wycieczki Trigor, Split, Krka.
Nie chcę gotować, mamy plan stołować się w restauracjach, oczywiści obiadki. Dodam że jest na 4 osoby, jedziemy do Chorwacji po raz pierwszy. Wybraliśmy Rogoźnicę. Dwoje dorosłych i dwoje dzieci 13 lat i 6 lat.
Czy powinno nam starczyć???Mąż twierdzi, że luzzzzzzzzzzzzz
dorusia napisał(a):My po odliczeniu przejazdu, winiet, opłaty za apartament będziemy mieli ok. 1000 euro. W to wliczmy 3 wycieczki Trigor, Split, Krka.
Nie chcę gotować, mamy plan stołować się w restauracjach, oczywiści obiadki. Dodam że jest na 4 osoby, jedziemy do Chorwacji po raz pierwszy. Wybraliśmy Rogoźnicę. Dwoje dorosłych i dwoje dzieci 13 lat i 6 lat.
wybieramy się na dwa tygodnie
Krzychooo napisał(a):dorusia napisał(a):My po odliczeniu przejazdu, winiet, opłaty za apartament będziemy mieli ok. 1000 euro. W to wliczmy 3 wycieczki Trigor, Split, Krka.
wybieramy się na dwa tygodnie
Wystarczy, ale nie nastawiajcie się na szaleństwa . Obiad dla Waszej czwórki to wydatek rzędu 100-150zł (choć oczywiście można zarówno trochę taniej, jak i sporo drożej).
Dużo zależy od dzieci, które potrafią być straszliwym "generatorem kosztów" . Niektórym do szczęścia wystarczą płetwy, okulary i przejrzysta woda, inne mają wbudowany radar wykrywający wszelkie płatne atrakcje .