morto15 napisał(a):Co ? 3tys do Chorwacji?.To chyba jakaś kpina jest. W tym roku tydzień w Zakopanem ledwo zmieściłem się w kwocie 4 tys zł. Sam wjazd na Kasprowy plus baseny termalne w Bukowinie Tatrzańskiej to wydatek 400 zł dla rodziny czteroosobowej.Teraz wybieram się do Chorwacji na tydzień i zastanawiam cz kwota 6 tyś mi wystarczy.Planuję wyjechać ze względu na ograniczony czas i odległość na północ Chorwacji. W plany wchodzi Kvarner lub wyspa Krk. Nie planuję dużo zwiedzać.Głównie to Plitvice ,wyspa Rab ,ewentualnie objazd wyspy Krk.
Termy w Bukowinie to nienajtanasza "atrakcja". Mam w planie byc tam za kilkanascie dni nieco ponaunowc i za 3 godzinki wychodzi 70 zeta. Zerkalem na ceny pokoi i 2-osobowe w ich 4**** nowym hotelu startuja od 450 zeta za dobe
W 2009 roku na rodzinke 2+1 i 13 dni po za domem wyszlo 3300
w 2010 roku na te sama rodzinke wyszlo 3500 i 13 dni po za domem
W tym jest doslownie wszystko wlacznie z polisami, butami do wody, gazem do butli itd
Uzupelnie, ze spimy na campach za dobe placac kolo 100 zeta lub wiecej. Zobaczylo sie Plitvice, pokupowalo sera do domu, kilka flaszek wina, rakiji dla znajomych itd
Dla chcacego nic trudnego a ze w Zakopcu wydales wiecej to wcale mnie nie dziwi, tez wydawalismy wiecej