waldeq napisał(a):....Spoko! Nie musisz się martwić bo wiem, że trudno wymyślić coś tańszego .....
Nieświadomi żyją dłużej
waldeq napisał(a):....Spoko! Nie musisz się martwić bo wiem, że trudno wymyślić coś tańszego .....
Piotrek_B napisał(a):Nieświadomi żyją dłużej
waldeq napisał(a):....W tym temacie pewności siebie nabrałem jak porównałem wydatki sprzed 2 lat w Ustce i ubiegłorocznej Chorwacji. Wygrała Cro!
Piotrek_B napisał(a):Ale mowa była o 2+2 nad ciepłym morzem czyli choćby basen Morza Śródziemnego, Czarnego czy Marmara
Z polskim Bałtykiem nie porównujmy bo oczywista, oczywistość, że nie problem znaleźć cokolwiek taniej
waldeq napisał(a):....Tylko, żebyś nie chciał, żebym tą szkapę z wozem musiał prowadzić do Ciebie na działkę za propozycję Montenegro albo Albanię!
waldeq napisał(a):....A więc jeśli wyjdzie taniej niz pisałem to przywloke tę szkapę przez A4:)) Od mojej strony juz prawie prawie gotowa:)
Piotrek_B napisał(a):Biznesplan mam już dawno zrobiony - wiem co mnie czeka, chyba że ojro zleci w dół to jestem więcej do przodu
jackiller napisał(a):Wszystko można mi zarzucić ale nie leżenie bykiem, jednak proszę zatem mi przedstawić pomysł na Chorwację z 2.5 rocznym dzieciakiem... a w tym kontekście pisałem i wyraźnie to zaznaczyłem na początku posta.
jackiller napisał(a):Ale dlaczego waldeq mnie atakujesz. PEACE
jackiller napisał(a):Ale dlaczego waldeqJestem zauroczony osobiście Chorwacją, bo ja czerpię radość z widoków, przyrody, natury a nie muzeów, kościołów, obrazów etc...
PEACE