To samo z wszystkim po 10 kuna
Chyba po 10 kun... [/quote]
Jak myślisz jaki był powód napisania przeze mnie kuna? Ręka się smykła na klawiaturze? A jest obok N? raczej po przeciwnej stronie. A może odmiana szwankuje?
Sławomir Wocial napisał(a):Ja pilam rum z colą pod murami w Stonie i przepyszną lasagne w Dubrowniku.
Daj namiar na tą lasagne do picia, chętnie spróbuję. :):)To samo z wszystkim po 10 kuna
Chyba po 10 kun...
2salamandra22 napisał(a):Sławomir Wocial napisał(a):Ja pilam rum z colą pod murami w Stonie i przepyszną lasagne w Dubrowniku.
Daj namiar na tą lasagne do picia, chętnie spróbuję. :):)To samo z wszystkim po 10 kuna
Chyba po 10 kun...
Niektórzy na tym forum mają po tysiącu wysłanych postów nie z rzetelnymi wypowiedziami tylko z komentarzami i złośliwościami co do pisowni, czcionki albo gramatyki.
Tak zapomniałam napisać , iż "jadlam lasagne w Dubrowniku" ale czy to coś zmienia. Mądremu wystarczą dwa słowa innemu więcej.
Sens jest w tym iz pewnych kosztów np. autostrad sie nie przeskoczy. Ale jak się zapłaci 500 eur za apartament w 3 tys. zł zmieścić się nie da.
Pod namiotem można zrobić normalny obiad (piersi z kurczaka, ziemniaczki, mizeria) bez wielkiego kłopotu, ale nie każdy lubi kampingi i jest to sprawa indywidualna, nie zamierzam nikogo namawiać. A zresztą aby pojechać pod namiot trzeba troszkę pieniędzy na porządny sprzęt wydać.
Bahama napisał(a):A mnie i tak nie udało się zmieścić w 3 tys... Piątka poszła jak nic... i wiecie co ? I tak pojade za rok do Chorwacji, tym bardziej że mam na bieżąco kontakt z Władysławowem. Porażka ! My się głowimy nad korkiem 1,5 przed Świętym Rokiem a w sobote szwagier obwodnicę Gdańska jechał 2,5 h
hassanbey napisał(a):W tym roku 3-ci raz na Chorwacji i z roku na rok drożej ale tylko z mojej winy
I wyjazd - PAG (1500km w jedna stronę) na benzynie 3 osoby łączny koszt 3500 za 10 dni na kwaterze,
II wyjazd - KRK (1100km w jedna stronę) na benzynie 3 osoby łączny koszt ok 4000 za 10 dni
III wyjazd - Tisno (wyspa Murter - 1600 km w jedna stronę) - na dieslu łączny koszt 4500 za 14 dni, ale już sobie niczego nie odmawialiśmy, wycieczki Kornati,Krka, objazd Split-Trogir-Sibenik-Zadar
Jacek 206 napisał(a):Chyba nie chodzi o przechwalanie ,że ja wydałem 4100zł a ktoś 6000 zł,
ważne, aby każdy z nas był zadowolony ze swojego wyjazdu i spędzonego urlopu.