Nefer napisał(a):Cd relacji w przyszłym roku .
... to ja czekam na cd ... ...
Pozdrawiam.
kmichal napisał(a):... to ja czekam na cd ... ...
kmichal napisał(a):Nefer napisał(a):Lubuskiego Muzeum Wojskowego w Drzonowie
... coś dla mojego najstarszego ... ...
kmichal napisał(a):... pokazałem synowi - kazał mi zanotować ... ...
Nefer napisał(a):Bardzo daleko z Poznania nie masz, na weekend wycieczka jak znalazł .
Nefer napisał(a):Cieszę się, że synowi się spodobało.
kmichal napisał(a):Nefer napisał(a):Bardzo daleko z Poznania nie masz, na weekend wycieczka jak znalazł .
... jakby miałoby być samo muzeum to i jeden dzień wystarczy ... ...
kmichal napisał(a):Nefer napisał(a):Cieszę się, że synowi się spodobało.
... ostatnio kompletujemy tego typu "przybytki" ... ...
Nefer napisał(a):No tak, ale jak dorzucisz do tego jeszcze np. skansen w Ochli, Zieloną Górę, to jeden dzień może być za mało.
Nefer napisał(a): A chyba u Was w Poznaniu też takowe są - w Cytadeli (tak mi się przynajmniej kojarzy)
kmichal napisał(a):Nefer napisał(a):No tak, ale jak dorzucisz do tego jeszcze np. skansen w Ochli, Zieloną Górę, to jeden dzień może być za mało.
... wtedy to i w weekend może być ciasno ... ...
kmichal napisał(a):... ja polecam w Centrum Szkolenia Wojsk Lądowych - Muzeum Broni Pancernej ... ... tylko, że jakiś czas temu słyszałem o jakiś przenosinach, albo o zmianach w tym muzeum i nie wiem czy jest czynne obecnie ... ... a na Cytadeli jest Muzeum Uzbrojenia ... ...
Nefer napisał(a):Piknik i wizytę w Drzonowie uważamy za bardzo udaną (minus za wtopę z grochówką). Jeśli ktoś lubi militaria, to zdecydowanie jest to miejsce, które koniecznie musi odwiedzić. Naszym zdaniem zdecydowanie warto.
Mikeee napisał(a):ja nie jestem fanem takich miejsc, ale odwiedziłbym ze względu na wojskową grochówkę. I wkurzyłbym się, gdyby jej brakło
Nefer napisał(a):Nie ma chyba tu zbyt wielu czytaczy/oglądaczy..., ale idziemy dalej .
Nefer napisał(a): W planach na dzień dzisiejszy przewidziany był skansen, czyli Muzeum Etnograficzne w Zielonej Górze-Ochli