Idzik napisał(a):PysiaPysio napisał(a):To napiszcie jak dojedziecie albo po powrocie interesuje nas szczególnie stan drogi Presov Kosice Miskolc Budapest podobno były jakieś kłopoty z przejazdem po powodziach my zawsze z Budapestu dajemy na Nagykanizsa potem już autostradą do Splitu potem promem
pozdrawiamy java:emoticon('8)')[img]%20%20%20%20%20%20[/img]serciu napisał(a):Witam
za 2 tygodnie wybieramy się ekipą 8 osobową na 2 autka na Ciovo do Okrug Gornji
będzie to pierwszy samodzielny wypad do Chorwacji (kiedyś tam z rodzicami byłem dwa razy i już wiedziałem że tu wrócę )
Google Maps sugeruje trasę Lublin - Presov - Kosice - Miskolc - Budapeszt - Balaton - Zagrzeb az na Ciovo. tak też jeździ większość naszych znajomych. Planujemy wyjechać tak ok 0.00 - 2.00 w nocy zeby dojechać na Ciovo jakoś o 15-17? Co sądzicie o realności tego planu?
Pozdrawiam
Generalnie jest OK. jedynie jak byly utrudnienia tj roboty to 1 lub 2 zwęzenia w tym jedno bylo w lesie ...zwężenie i jednocześnie światla (ruch naprzemienny)
Poza tym OK.
PS. wracałem 10dni temu z Tokaja omijając Koszyce ...a wiec od strony Ukrainy i w nocy ... i dobrze że w pore zauważylismy znak "stop" bo nagle za zakrętem (a jest ich tam sporo) ...konczy się szosa i spadek w dół --> rzeka zrobila sobie nowa trase po powodzi
zabrzmialo to troche strasznie
gdzie to dokladniej bylo...?