ksenia napisał(a):Witam ostatnio napisałeś o wymianie pieniędzy że musiałeś jechać aż do Biogradu czy w Filipku nie było kantoru ,a może kurs tam był lepszy .Proszę o odpowiedź bo wyjeżdżam w piątek
ksenia napisał(a):a do jakiego ośrodka jedziesz w sv f i j ? jaką trasą i skąd z Polski bedziesz jechać ?
Nasze miejsce kwaterunku to Villa Smirna a trasa to Racibórz- Chałupki-Brno-Wiedeń-Graz-Maribor-Zagrzeb -Sv.Filip i Jacov.Mam nadzieję że pogoda dopisze i nie będzie korków.
Pozostałym dzięki za odpowiedzi.
artekkavs napisał(a):A masz może mioejsca, które koniecznie trzeba zobaczyć?
Ja się szykuje z robieniem takiej listy, żeby wszystko było gotowe jak przyjadę i żeby bez sensu nie tracic czasu na szukanie miejsc do odwiedzenia w pobliżu s fij.
potwierdzam.titus.ok napisał(a):Witam!
Byłem w Sv. Filipie w sierpniu 2010. Spędziłem dwa tygodnie w ośrodku Croatia. Moim zdaniem to jest super miejsce, szczególnie jeśli ktoś jedzie z dziećmi. Warunki ok, zgodne z ofertą, nawet dostaliśmy większy apartament od zarezerwowanego. Sklepy, kantor, restauracje - wszystko na miejscu. Dobre miejsce do wypadów: rejs po Parku Narodowym Kornati (260-280 kun) - warto skorzystać. Inne miejsca:Nin (piaszczysta plaża), Plitwice, Krka, i koniecznie Trogir. W tym roku też zastanawialiśmy się nad tym miejscem ale w końcu wybór padł na Marusici niedaleko Omisu. Może ktoś tam z Was był i może coś napisać?
Pozdrawiam i życzę miłego pobytu.[/b]
Powrót do Nasze relacje z podróży