Czy możecie tak nie chrupać?
Jak ja tego nie cierpię...
Aneta.K napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):Aneta.K napisał(a):Adaś siadaj obok Nas i też sie załapiesz na popcorna
Wystarczy dla mnie
Wystarczy,wystarczy tylko musimy po cichu chrupać bo Jacek Nam tego nie daruje
player07 napisał(a):Fajnie widzieć zainteresowaniem tym co piszę. Da się to w ogóle czytać?
player07 napisał(a):Fajnie widzieć zainteresowaniem tym co piszę. Da się to w ogóle czytać?
W końcu doczekaliśmy się tabliczki "Sveti Filip i Jakov". Naszego ośrodka "Croatia" nie da się nie znaleźć. Jadąc główną drogą naszego miasteczka znajdziemy tylko jeden pas zjazdowy i to właśnie do naszego wakacyjnego celu.
Przejechaliśmy przez bramę, poszliśmy do recepcji, pobraliśmy klucze do apartamentów i tam się udaliśmy:
player07 napisał(a):
Po przejechaniu Malej Kapeli i zobaczeniu pierwszy raz morza, czekałem na most Maslenica. Nawet nie wiem kiedy po nim przejechałem. Po zerknięciu na nawigację, zorientowałem się, że przejeżdżam po moście. Zawiodłem się ogromnie, gdy przez okna samochodu widać było tylko betonowe barierki Ok, pierwsza runda dla mostu. Jeszcze nie zjechałem z autostrady, a już wiedziałem, że wezmę rewanż i zobaczę ten most z innej perspektywy w drodze powrotnej.
Powrót do Nasze relacje z podróży