Nasze relacje z wyjazdów do Chorwacji. Chcesz poczytać, jak inni spędzili urlop w Chorwacji? Zaglądnij tutaj! [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Epepa napisał(a):Ja też czekam na dalszy ciąg. Nie przejmuj się ewentualnymi gorszymi zdjęciami z telefonu. Masz świetne pióro, relacja wciąga i to jest najważniejsze!
Trudno się z Ewą nie zgodzić , ja również czekam na kontynuację relacji
Strasznie mi głupio , że taka cisza tu nastała, ale z różnych względów i wielu powodów w ogóle nie wchodziłam na forum przez wiele miesięcy. Cały czas mam plan nie zostawić tej relacji na tak wczesnym etapie i muszę nabrać weny. Może jeszcze nie wszystko stracone W tym roku niestety z Cro nici Więc wiadomo, jak się czuję...
Współczuję Ci z całego serca i jednocześnie życzę, żeby przyszłoroczne wakacje wynagrodziły Ci z nawiązką , to bolesne wyczekiwanie P.S. Czekam na c.d.
Przeglądam teraz forum siedząc na terasie mając pod nogami uvale Tvrdni Dolac i zastanawiam się gdzie się ruszyć jutro. Szkoda że nie wróciłaś do swojej relacji bardzo fajnie się ją czyta. Ja swoją z 2018 roku też niedawno kończyłem więc mobilizuję Cię do jej dokończenia.