marc napisał(a):jak w temacie:czy na stacji OMV Einsteinova w bratysławie jest lpg? czytając forum widzę sprzeczne informacje. dzięki. pozdrawiam
romuald22 napisał(a):firefoks napisał(a):Miałem na myśli stację położoną przy autostradzie. Nie wiedziałem gdzie zjechać. A co polecasz z powrotem, przed Węgrami? Na zbiorniku robię jakieś 450 km, jadąc do Cro przeleciałem Węgry na gazie ze Słowacji ale w Chorwacji musiałem jechać na benzynce ponad 100 km.
W Gorican ponoć jakaś jest stacja LPG ale nie byłem tam.
Co polecam ? Po prostu sobie na wymienioną przeze mnie stację zjedź. Leży jakieś 300 metrów od autostrady. Wiele dystansu extra nie nabijesz. Potem na autostradę ponownie wjedź i gnaj szczęśliwie do domu.
Szerokości .
alan78 napisał(a):Wlasnie wrocilem z urlopu. Jechalem z Krakowa przez Slowacje, Wegry ( Budapeszt ) i dalej juz Chorwacja.
Wrzucam swoje paragony z adresami stacji gdzie nabijalem sie gazem po drodze. Jechalem w rejon Makarska/Podgora
Pierwsze 3 paragony to Chorwacja, kolejne ponizej to Wegry. Moze komus sie przydadza, sa na nich adresy stacji
( wystarczy wklepac do GPS-u ).
marcin_wro napisał(a):Hej!
Piszecie o miejscach, lokalizacjach i innych uwagach na temat LPG. Pewnie większość z Was używa AutoMapę w nawigacji. Może wrzućcie linka ze swoimi POI bo i tak pewnie sami wstawialiście, ściągaliście w innym formacie i przekonwertowaliście i itd.
alan78 napisał(a):Jadac do Chorwacji, mijasz Budapeszt i stacje mialem po prawej stronie ( az bylem zaskoczony ) .
W Budapeszcie szukałem wg listy ktora znalazlem gdzies na forum, podjechalem na wskazane miejsce wg GPS-u i okazuje sie ze stacji NIGDY tam nie bylo, stoja jakies budynki. Stracilem tylko czas na krazenie po Budapeszcie w nadzieji na znalezienie stacji z LPG.
Zauwazylem jedno: LPG na Węgrzech maja stacje MOL
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi