wasek:
Te duże stacje LPG przy wjeździe do Bratysławy od Żiliny to Slovnaft w dzielnicy Zlate Piesky (oświetlone na żółto - trudno nie zauważyć). Polecam - ja tam tankowałem w obie strony.
waldis napisał(a):http://www.pzmtravel.com.pl/paliwa-w-europie.html
Raul73 napisał(a):wasek:
Te duże stacje LPG przy wjeździe do Bratysławy od Żiliny to Slovnaft w dzielnicy Zlate Piesky (oświetlone na żółto - trudno nie zauważyć). Polecam - ja tam tankowałem w obie strony.
piotrulex napisał(a):Raul73 napisał(a):wasek:
Mozna przegapic jedynie jak sie gada przez telefon czego jestem zywym dowodem. Kolejna okolo 100km za Wiedniem sieci Agip
Jacek S napisał(a):Proszę - ceny z dziś w HR
Raul73 napisał(a):Jacek S napisał(a):Proszę - ceny z dziś w HR
Czy "INA Auto Gas" to LPG? Mam nadzieję że nie, bo cena powalająca. Z tego co wiem to w Chorwacji LPG nazywa się "Autoplin", więc może to jest CNG albo jeszcze coś innego?
Raul73 napisał(a):piotrulex napisał(a):Raul73 napisał(a):wasek:
Mozna przegapic jedynie jak sie gada przez telefon czego jestem zywym dowodem. Kolejna okolo 100km za Wiedniem sieci Agip
Tylko że ten Agip na Loipersdorf ma najwyższe ceny paliw na całej trasie, zwłaszcza LPG. Do tego mnie się trafił ogon ok. 20 samochodów przy dystrybutorze (oczywiście 90% na polskich blachach) - wolałem dojechać do Bratysławy na benzynie. Jak potem przeliczyłem, straciłem na tym jakieś 7 zł, a zaoszczędziłem jakieś 1,5 godziny.
Przez komórkę w czasie jazdy na Słowacji?? Gratuluje odwagi. Ja bym się nie odważył, znając nadgorliwość tamtejszych policjamntów w stosunku do polskich kierowców
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi