Jarek999 napisał(a):Ciekawe. Ja tankowałem na 105 km za 0,63 EUR
Może już byłem zbyt zmęczony po 14 godz jazdy żeby szukać dokładnie. Nie mniej jednak w AU jest stanowczo o wiele mniej stacji z LPG niż w DE.
freyu napisał(a): Nie mniej jednak w AU jest stanowczo o wiele mniej stacji z LPG niż w DE.
assiulek napisał(a):Witam
Czy mogła bym prosić namiary na te stacje lpg adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
dzięki
jackiller napisał(a):gurrru napisał(a):I ja sie podłącze do pytanie o Mikulov - czy stacja jest 24h? Planuje być tam w środku nocy...
W mikulowie jest na (pzy) shellu - tym po lewej jadąc TAM. Natomiast ceny nie pamietam bo jakos w ojro płaciłem. Dalej w mikulowie za shellem na następnym skrzyżowaniu lest strzałka na kolejne lpg, ale tam nie byłem. Tak BTW - po co wam cena gazu w miklowie ?? i tak trzeba tam dowalić do pełna by starczyło jak najwięcej na austrie i słowenię.
Z innej beczki.
Ja jechałm przez Mureck - Lenart - Ptuj
Zatankowałem gazu w Mikulowie starczyło mi na całą Austrię i Słowenię(wyłaczył sie na granicy Chorwackiej dokładnie.
NIESTETY!!! w Chrwacji musiałem przejechać 140km na benzynie bo na stacjach przy autostradzie NIE MA LPG. Trzeba zjeżdżać. gdzieś na boki.
Pozdro. Wrócę to napiszę więcej
black_diablo napisał(a):W Makarskiej i Omisiu nie ma gazu
Jadąc od Baśka Voda w kierunku Makarskiej jest gaz po lewej stronie około 1km od wyjazdu z Baśki skręcamy w lewo (jest drogowskaz) i potem prosto 2km i jesteśmy. W tygodniu mają do 22.00 a w soboty i niedzielę do 21.00. Tankowałem tam wielokrotnie i widziałem też że wielu rodaków tam też jeździło.