robson z cyferkami napisał(a):te same końcówki
klopot napisał(a):Tak
Mam rozumieć, że posiadając "holendra" także nie mam się czego obawiać? Warto to uściślić, wiele aut z Holandii wymaga właśnie takiej specyficznej przejściówki...
cieglo napisał(a):robson z cyferkami napisał(a):te same końcówkiklopot napisał(a):Tak
Mam rozumieć, że posiadając "holendra" także nie mam się czego obawiać? Warto to uściślić, wiele aut z Holandii wymaga właśnie takiej specyficznej przejściówki...
Fatboy napisał(a):tankowane w Mikulovie w poniedzialek, 1litr gazu - 14,90 Cr - oczywiscie na Shellu po prawej wracajac z Austrii. w Loipersdorf gaz po 0,690 e
Hunter napisał(a):Fatboy napisał(a):tankowane w Mikulovie w poniedzialek, 1litr gazu - 14,90 Cr - oczywiscie na Shellu po prawej wracajac z Austrii. w Loipersdorf gaz po 0,690 e
Na tej stacji nie zapłacisz kartą.
szaki17 napisał(a):Jadąc przez Znojmo w strefie między granicznej ( Cz-A ) jest duża stacja benzynowa,czy jest na niej LPG i czy jest możliwość płacenia kartą
Wcześniej pytałem o to ale niezbyt precyzyjnie, nie podałem o która stację mi chodzi
szaki17 napisał(a):szaki17 napisał(a):Jadąc przez Znojmo w strefie między granicznej ( Cz-A ) jest duża stacja benzynowa,czy jest na niej LPG i czy jest możliwość płacenia kartą
Wcześniej pytałem o to ale niezbyt precyzyjnie, nie podałem o która stację mi chodzi
Nikt mi nie odpowie