beniu11 napisał(a):jacek73 napisał(a):beniu11 napisał(a):Ja też mam końcówkę wkręcaną przy wlewie i nie było żadnych problemów ani uwag.
a kiedy tankowałeś ostatni raz? bo ja mam ta wiadomość z przed tygodnia ze robili problemy, być może jak pisałeś to humor pracowników jest problemem a nie wkręcana końcówka , ale i tak spróbuje tak jak radziłeś zapytam czy mozna zatankowac jak nie do jadę na 95 do Cro i tak zakładałem ze jeśli będzie trzeba to będę jechał na benzynie pozdr
Tankowałem w zeszłym roku w lipcu. Jeżdżę moim autem 5 rok na tej trasie i nigdy nikt mi nie robił żadnych problemów. Jeśli możesz to wkręć końcówkę przed tankowaniem,aby nie fatygować obsługi. Ja mam końcówkę tak zamontowaną że wykręcam tylko przy tankowaniu benzyny.
a no fakt można wkręcić wcześniej i nic nie mówić nie tłumaczyć dobra rada dzięki
a powiedz jeszcze objeżdżasz autostradę Słowenii ba ja mam zamiar to uczunic, z tego co sprawdzałem z porad ze strony http://rejsychorwacja.com/#/rejsy/153 to nie takie trudne dość szczegółowo i prosto objaśnione