napisał(a) waldemar1973 » 26.06.2012 07:01
Witam,
wybieram się pod koniec lipca na Hvar; jedziemy z Poznania przez Czechy i Słowację i chcę jechać 86tką przez Węgry i dalej Varazdin - Zagreb - Karlovac - Slunj -Gracac - Knin - Sinj - czyli starą drogą śródlądową - jechał ktoś z Was może tamtędy w tym, bądź zeszłym roku i wie mniej więcej jak na tej trasie wygląda z LPG ? Chodzi mi przede wszystkim o drogę w CRO jak wyżej czyli między Karlovac'em a Sinj'em - czy są tam stacje LPG i czy otwarte całodobowo ? Przejrzałem kilka dobrych stron tu i jakoś nie znalazłem
; skopiowałem ostatnie podane tu POI LPG do automapy i wzdłuż tej trasy nie pokazuje mi żadnej stacji .... Planuję zatankować w Polsce w Międzylesiu na Orlenie, później w Bratysławie, później okolice Varazdin w CRO ... a dalej nie wiem
na pełnym zbiorniku przejeżdżam od 320 w porywach do 400km, ale, że będę miał box na dachu to pewnie bliżej właśnie 300 km zrobię na jednym tankowaniu... pozdrav....
tak sobie grzebałem w google i wygrzebałem:
stacje LPG w CRO - zaznaczyć trzeba tylko autogas i kliknąć "search" i mam nadzieję, że aktualne informacje
- mam nadzieję, że link się przyda, bo info dot stacji też dobre, w tym godz otwarcia ... mimo to informacje od cromaniaków jak najbardziej pożądane, co sprawdzone na żywo, to na żywo