malypkmm napisał(a):Mam pytanie czy w Chałupkach zatankuję LPG w nocy?
bzyq74 napisał(a):malypkmm napisał(a):Mam pytanie czy w Chałupkach zatankuję LPG w nocy?
W Chałupkach nie zatankujesz.
Prędzej w Wodzisławiu na Statoilu (przy Maku):
Wincentego Witosa (róg Rybnicka) 24
44-300 Wodzisław Sląski
tel.: 48324563915
Przedzwoń i dowiedz się czy mają LPG bo nie jestem pewny.
Napewno LPG jest na Orlenie.
pietja10 napisał(a):bzyq74 napisał(a):malypkmm napisał(a):Mam pytanie czy w Chałupkach zatankuję LPG w nocy?
W Chałupkach nie zatankujesz.
Prędzej w Wodzisławiu na Statoilu (przy Maku):
Wincentego Witosa (róg Rybnicka) 24
44-300 Wodzisław Sląski
tel.: 48324563915
Przedzwoń i dowiedz się czy mają LPG bo nie jestem pewny.
Napewno LPG jest na Orlenie.
Nie ma po co dzwonić. Od czego są koledzy z Wodzisławia?
Oczywiście na Statoil koło ronda przy McDonaldzie jest LPG, stacja całodobowa.
slavkom napisał(a):Być może jest ale jechaliśmy większa grupą i nie chciałem narażać reszty ekipy na szukanie "starego przejścia" - tym bardziej, że nigdy tam nie byłem. Liczyłem, że przy nowej autostradzie nie będzie problemu z zatankowaniem gazu.
gitmar napisał(a):Jadąc autostradą od strony Węgier skręcasz w prawo na przejście dla ciężarówek, dojeżdżasz do granicy (pod warunkiem że ją będziesz mógł przekroczyć). Stacja INA jest tuż za punktem granicznym Chorwatów. Nie wiem jak na nią zjechać przekraczając przejście autostradowe, ale wiem że będzie po Twojej prawej ręce Jak jadę od strony Chorwacji to też kieruję znakami dla ciężarówek, zjazd jest w prawo i wiaduktem na lewo...
dlugi81 napisał(a):gitmar napisał(a):Jadąc autostradą od strony Węgier skręcasz w prawo na przejście dla ciężarówek, dojeżdżasz do granicy (pod warunkiem że ją będziesz mógł przekroczyć). Stacja INA jest tuż za punktem granicznym Chorwatów. Nie wiem jak na nią zjechać przekraczając przejście autostradowe, ale wiem że będzie po Twojej prawej ręce Jak jadę od strony Chorwacji to też kieruję znakami dla ciężarówek, zjazd jest w prawo i wiaduktem na lewo...
Nie chodzi mi o tą stację na starym przejściu bo ono będzie dla ruchu turystycznego od września zamknięte.
Mam pytanie czy bezpośrednio na A4 od strony Węgier jest stacja z LPG abym nie musiał zawracać na to przejście. I jężeli jest to w jakiej odległości od granicy ?
Pozdr.