gonzo napisał(a):Nie wiem ile robisz km na zbiorniku ale jak zatankujesz do pełna w Czechach to powinieneś przelecisz całą Austrię na lpg po za tym na 105 km w Austrii masz lpg
Oczywiście że taniej jak zatankuje lpg w innym kraju, ale i tak gaz jest tańszy w Austrii o 0,50 euro od Pb. Tak jak pisałem wyżej zależy jaki jest zbiornik lpg ja jak tankuje w Czechach to dojeżdżam do Cro.Raul73 napisał(a):gonzo napisał(a):Nie wiem ile robisz km na zbiorniku ale jak zatankujesz do pełna w Czechach to powinieneś przelecisz całą Austrię na lpg po za tym na 105 km w Austrii masz lpg
Jak masz tankować LPG na Loipersdorf po cenach z kosmosu, to lepiej przejechać kilkadziesiąt kilometrów do Chorwacji/Słowenii na benzynie - wyjdzie na pewno taniej!
gonzo napisał(a):Oczywiście że taniej jak zatankuje lpg w innym kraju, ale i tak gaz jest tańszy w Austrii o 0,50 euro od Pb. Tak jak pisałem wyżej zależy jaki jest zbiornik lpg ja jak tankuje w Czechach to dojeżdżam do Cro.Raul73 napisał(a):gonzo napisał(a):Nie wiem ile robisz km na zbiorniku ale jak zatankujesz do pełna w Czechach to powinieneś przelecisz całą Austrię na lpg po za tym na 105 km w Austrii masz lpg
Jak masz tankować LPG na Loipersdorf po cenach z kosmosu, to lepiej przejechać kilkadziesiąt kilometrów do Chorwacji/Słowenii na benzynie - wyjdzie na pewno taniej!
Gaz w Mikulovie 17,40 koron.bartek86 napisał(a):Może taka mała aktualizacja
cena lpg w HR z dnia 12.08 - 5,12 kn
na stacji w Ptuj 0,759e (tankowanie raczej samemu ale można prosić o pomoc, nie jest to takie trudne)
dystrybutor w Mikulovie nie był czynny w nocy :/
gonzo napisał(a):Gaz w Mikulovie 17,40 koron.bartek86 napisał(a):Może taka mała aktualizacja
cena lpg w HR z dnia 12.08 - 5,12 kn
na stacji w Ptuj 0,759e (tankowanie raczej samemu ale można prosić o pomoc, nie jest to takie trudne)
dystrybutor w Mikulovie nie był czynny w nocy :/
krism84 napisał(a):Jadę z Krakowa na Istrię więc przez Czechy , Austrię i Słowenię
slavkom napisał(a):Właśnie wróciłem z Chorwacji i chciałbym ostrzec wracających przez Węgry (Gorican - Letenye) należy zatankować gaz przed Zagrzebiem bo na dalszym odcinku do samej granicy i spory kawałek na autostradzie na Węgrzech nie ma stacji z LPG. Zrobiłem około 150 km na benzynie i co śmieszniejsze - zrobiłem to już 2 raz, poprzednio w przeciwną stronę:-).