Arek napisał(a): Później możesz zatankować na 105 km za Wiedniem - stacja chyba Shella w stronę Graz. Pzdr.
bartek86 napisał(a):Ja mam butle 50 l więc tankując w Polsce dolece za Wiedeń. Tylko czy tej Agip jest 24h? I czy przed Cieszynem stacje są 24 h ale to już chyba w Polsce staje sie standardem.
Al Capone napisał(a):bartek86 napisał(a):Ja mam butle 50 l więc tankując w Polsce dolece za Wiedeń. Tylko czy tej Agip jest 24h? I czy przed Cieszynem stacje są 24 h ale to już chyba w Polsce staje sie standardem.
Jak chcesz przejechać Austrię bez tankowania, to po zalaniu w Cieszynie musisz zatankować w miejscowości Mikulov (jakieś 240km od granicy PL)
ul. K vápence 609
Dalszej Twojej trasy nie znam, więc nie podpowiem
MoldeR napisał(a):Al Capone napisał(a):bartek86 napisał(a):Ja mam butle 50 l więc tankując w Polsce dolece za Wiedeń. Tylko czy tej Agip jest 24h? I czy przed Cieszynem stacje są 24 h ale to już chyba w Polsce staje sie standardem.
Jak chcesz przejechać Austrię bez tankowania, to po zalaniu w Cieszynie musisz zatankować w miejscowości Mikulov (jakieś 240km od granicy PL)
ul. K vápence 609
Dalszej Twojej trasy nie znam, więc nie podpowiem
Kolego czy na tej stacji w Mikulovie będę mógł zapłacić karta za LPG?
bartek86 napisał(a):Trase mam taką http://tiny.pl/h5xp8 czy przez Znojmo czy Mikulov mi to obojętne ale zawsze przez Znojmo jeździliśmy bo tam nocleg był. Teraz jade do HR na raz wyruszam po południu.
Nie zależy mi na tankowaniu w Czechach bo nie będę wymieniał specjalnie koron a euro i tak będzie w portfelu.
Chodzi o lpg 24h
Al Capone napisał(a):
Ja zawsze płacę kartą i za każdym kolejnym razem dochodzę do wniosku, że to najlepsza forma płatności na trasie.
Ale skoro chcesz stać w kolejce na Agip w Austrii, to Twój wybór.
Wracając do tematu, w Milulovie masz 24H, potem w Ptuju na Ormoska cesta 26B - wszystko 24H + karty Maestro, etc
bartek86 napisał(a):
A prowizji nie pobierają? Jak maestro to i visa działa tak samo.
Nie znam stacji Agip tylko ze słyszenia, czyli że tam kolejki?
A ceny w Czekach, Austrii i Słoweni zbliżone jak PZM podaje?
W Austrii tylko ten Agip jest na trasie?
Lepiej tankować w Mikulowie i dopiero w Ptuju? Bo to 365 km odległości to spoko sie przeleci
bartek86 napisał(a):Ja mam butle 50 l więc tankując w Polsce dolece za Wiedeń. Tylko czy tej Agip jest 24h? I czy przed Cieszynem stacje są 24 h ale to już chyba w Polsce staje sie standardem.
gonzo napisał(a):bartek86 napisał(a):Ja mam butle 50 l więc tankując w Polsce dolece za Wiedeń. Tylko czy tej Agip jest 24h? I czy przed Cieszynem stacje są 24 h ale to już chyba w Polsce staje sie standardem.
Jest to AGIP Autobahn-Tankstelle A2, Loipersdorf otwarte jest 24 h dokladnie jaka cena tam jest to nie wiem ale około 0,80 euro.
bartek86 napisał(a):Ale jakoś sobie przeliczają złotówki na korony?
A gorzej jak robią to ze złotówek na euro i dopiero w koronach
Dzięki wielkie już mam spokojną głowe.
Tylko czy Mikulov i Ptuj ma 24h?