Agatam1 napisał(a):gonzo napisał(a):Agatam1 napisał(a):Witam w tym roku wybieram sie na wyspe KRK.
Moje pytanie czy są tam stacje z lpg?Jeżeli tam to poproszę o namiary.
Pozdrawiam
Zobacz tutaj forum/viewtopic.php?p=219343
Dzięki wielkie, przyda sie na pewno
Salemka napisał(a):Oj obawiam się że tak super nie będzie ale mam nadzieję że spokojnie przejadę Austrię, bo jak jechałam w 2009 to w Austrii nigdzie nie mogłam zatankować LPG, normalnie nie mieli na stacjach wzdłuż autostrady.
CinnamonGirl napisał(a):Salemka napisał(a):Oj obawiam się że tak super nie będzie ale mam nadzieję że spokojnie przejadę Austrię, bo jak jechałam w 2009 to w Austrii nigdzie nie mogłam zatankować LPG, normalnie nie mieli na stacjach wzdłuż autostrady.
ok 100-111 km za Wiedniem jest stacja z gazem i 3 lata temu tez była.
ale i tan najlepiej jest zrobić tak pisze poprzednik - zatankować w okolicach Bratysławie np. na Zlatych Pieskach (tuż przed Bratysławą - jest na google map - łatwo zauwazalna dua stacja dlatego zawsze tam tankujemy) i spokojnie dojedziesz do Chorwacji ew tuż przed granicę a potem to juz stacja za stacją z gazem.
noyle napisał(a):wierny62 napisał(a):Mam pytanie, jak przekroczę granice w Letenye, czy jest gdzieś w okolicy stacja z gazem? pzdr !!
Na stówę jest LPG w Lentenye na stacji chyba BP tylko trzeba zjechać z autostrady przed granica i wrócić do wioski