beniu11 napisał(a):Mam pytanko czy w Mikulowie na stacji przy Motoreście można płacić za lpg kartą płatniczą Dwa lata temu było to niemożliwe,Jeśli nie to może się ktoś orientuje na jakiej stacji przed Mikulowem można zapłacić kartą.Chcę uniknąć wymiany Euro na Korony.Potrzebuję tylko na paliwko. Pozdrawiam.
swiniakk napisał(a):beniu11 napisał(a):Mam pytanko czy w Mikulowie na stacji przy Motoreście można płacić za lpg kartą płatniczą Dwa lata temu było to niemożliwe,Jeśli nie to może się ktoś orientuje na jakiej stacji przed Mikulowem można zapłacić kartą.Chcę uniknąć wymiany Euro na Korony.Potrzebuję tylko na paliwko. Pozdrawiam.
Przy samym MIKULOVIE jak wpadasz od strony BRNA po prawej stronie masz stacje paliw taką czerwoną ( widać z daleka ) tam spokojnie zapłacisz kartą ...
dario123 napisał(a):Witam
Mam pytanie. Czy muszę kupić redukcję do tankowania LPG żeby tankować gaz na trasie do Chorwacji? Czy też nie ma żanego problemu z tankowaniem? Jeżeli muszę kupić to bardzo proszę napisać jaką. Znalazłem parę aukcji na allego :
http://www.allegro.pl/search.php?string=redukcja+lpg
Pozdrawiam
Darek
Dario,jeżeli w polsce tankujesz bez przejściówek(włoska instalacja) to niema problemu w drodze do Cro.Czy muszę kupić redukcję do tankowania LPG
Tomek O. napisał(a):Njabliżej granicy to stacja w Bratysławie - jadąc autostradą po prawej stronie duża stacja. Trzeba uważać bo łatwo przegapić wjazd na nią a cofnąć się nie ma jak